Megéri Londonba menni egy hétre, nyaralásra?
Figyelt kérdés
A családommal szeretnénk kimenni egy hétre, de elég drága, viszont sokan mondják, hogy érdemes. Ti mit gondoltok?2014. aug. 8. 12:30
1/9 anonim válasza:
Ez olyan kérdés, hogy ki szereti a banánfagyit?
Van aki igen, van aki nem...
Én inkább mennék Olaszországba de ez az én igényem.
3/9 A kérdező kommentje:
Lehet, de én angolt tanulok, és már több éve szeretnék kimenni, csak drága, ezért kérdezem.
2014. aug. 8. 12:38
4/9 anonim válasza:
Szerintem általában megéri oda menni, bár ha már így megkérdeztél, én is azt mondom, rengeteg jobb hely van Londonnál.
Például Spanyolország szerintem sokkal jobb. Olaszország sokkal élvezetesebb.
5/9 A kérdező kommentje:
Lehet, de ha mennék valahova, az London. Már nagyon régóta szeretnék kijutni, ezért nem mennék most máshova, előbb London.
2014. aug. 8. 12:53
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem, nem akkora nagy szám és piszkosul drága is.
7/9 anonim válasza:
Ha Londonba szeretnél menni, akkor uzsgyi :) Bárhová is mentek nyaralni, az pénzbe kerül, ezért oda menjetek, ahova vágytok. Fölöslegesen mennétek Svájcba, Spanyolországba, Olaszországba, ha Londont szeretnétek megnézni...
8/9 anonim válasza:
Go London szerintem megéri nem olyan drága nagy jó élmény lesz, viszont nem mondanám nyaralásnak mert ott még nyáron is hideg van.
9/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép város London.
Én egy Brüsszel-London-Párizs körúton voltam (9 nap)
Brüsszel:Egész szép volt
London: Nekem London tetszett a legjobban, Szép, Tiszta, Kedvesek az emberek, jó a közlekedés! Csak ajánlani tudom! A baj csak annyi vele, hogy sok néger van
Párizs:Hányás (Büdös, koszos, lepukkant és tele van cigisekkel, rézsegekkel, drogosokkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!