Kezdőoldal » Utazás » Európa » Megéri Londonba menni egy...

Megéri Londonba menni egy hétre, nyaralásra?

Figyelt kérdés
A családommal szeretnénk kimenni egy hétre, de elég drága, viszont sokan mondják, hogy érdemes. Ti mit gondoltok?

2014. aug. 8. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan kérdés, hogy ki szereti a banánfagyit?

Van aki igen, van aki nem...

Én inkább mennék Olaszországba de ez az én igényem.

2014. aug. 8. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy Svájcba...
2014. aug. 8. 12:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Lehet, de én angolt tanulok, és már több éve szeretnék kimenni, csak drága, ezért kérdezem.
2014. aug. 8. 12:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem általában megéri oda menni, bár ha már így megkérdeztél, én is azt mondom, rengeteg jobb hely van Londonnál.

Például Spanyolország szerintem sokkal jobb. Olaszország sokkal élvezetesebb.

2014. aug. 8. 12:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Lehet, de ha mennék valahova, az London. Már nagyon régóta szeretnék kijutni, ezért nem mennék most máshova, előbb London.
2014. aug. 8. 12:53
 6/9 anonim válasza:
Szerintem nem, nem akkora nagy szám és piszkosul drága is.
2014. aug. 8. 15:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha Londonba szeretnél menni, akkor uzsgyi :) Bárhová is mentek nyaralni, az pénzbe kerül, ezért oda menjetek, ahova vágytok. Fölöslegesen mennétek Svájcba, Spanyolországba, Olaszországba, ha Londont szeretnétek megnézni...
2014. aug. 8. 15:27
 8/9 anonim válasza:
Go London szerintem megéri nem olyan drága nagy jó élmény lesz, viszont nem mondanám nyaralásnak mert ott még nyáron is hideg van.
2014. aug. 26. 15:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép város London.

Én egy Brüsszel-London-Párizs körúton voltam (9 nap)

Brüsszel:Egész szép volt

London: Nekem London tetszett a legjobban, Szép, Tiszta, Kedvesek az emberek, jó a közlekedés! Csak ajánlani tudom! A baj csak annyi vele, hogy sok néger van

Párizs:Hányás (Büdös, koszos, lepukkant és tele van cigisekkel, rézsegekkel, drogosokkal)

2014. aug. 30. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!