Mi a véleményetek a teljes összegű, nyaralásra való előreutalásról?
Bocs, de ha csak 3 nappal a nyaralás előtt jut eszetekbe foglalni, mégis mire számítottatok??!
Az ő részükről meg kell a biztosíték, mert különben kiadják az első betévedőnek.
Látatlanban honnan tudjuk, hogy milyen cég??
Linkeld be legalább a weboldalát!
A weboldal normális, de te viszont nem egy céggel, hanem ha jól értettem, csak egy apartman tulajával állsz kapcsolatban.
Ha rám hallgatsz végignézed a weblapon, hogy mennyire foglaltak az adott időpontban a környék apartmanjai. Ha nincsen több szabad hely akkor kockáztatsz és foglalsz.
Ha viszont azt látod, hogy van még sok kiadó hely, akkor elindulsz és ott keresel a helyszínen.
3 nyaralásunkból 2-nél úgy indultunk, hogy sátor be, és lesz ami lesz. na egyszerű kitalálni hogy mi lett a vége.Sátrazás.Megúntuk ezt a fajta módszert, mert a helyszínen drágább mint így hiába hírdeti mindenki.nekem minden forint számít, és ez legalább biztos. Nem mondom hogy nem szeretek sátrazni,de nincs 1. osztályú felszerelésem, hiányos.
Én közben megkockáztattam, és remélhetőleg nem vágnak át.Aránylag a legolcsóbbat fedeztem fel itt.Az imént írtak egy oldalt, ahol sajnos, és társaiknál nagyon drágák a szállások.Ez elég elfogadható.Egyébként eléggé bevannak telve, és tényleg az utolsó pillanatban vagyunk.Ezért sietek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!