Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi a véleményetek a teljes...

Mi a véleményetek a teljes összegű, nyaralásra való előreutalásról?

Figyelt kérdés
Horvátba szeretnék menni,és sajnos 3 nap van csak vissza.Viszont olyan szerencsém van hogy az adott helyen, megfelelő árban találtam szállást.De a szabályok azt írják elő, hogy előre kell utalni a teljes százalékát a szálláshirdető cégnek.Ez egy Horvát cég.Még sosem utaltam ilyen helyre, és kicsit tartok tőle.Hol kapok erre bizonylatot, hogy megnyugodjak jó helyre ment a pénzem?Fél az ember hogy oda megy az adott címre, és a végén kiderül nincs is ott.vagy mi az a biztosíték hogy minden rendben van?számla, vagy akármi bizonyíték?
2014. júl. 15. 18:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy melyik cégről van szó.
2014. júl. 15. 18:13
 2/15 anonim ***** válasza:

Bocs, de ha csak 3 nappal a nyaralás előtt jut eszetekbe foglalni, mégis mire számítottatok??!

Az ő részükről meg kell a biztosíték, mert különben kiadják az első betévedőnek.

2014. júl. 15. 18:23
 3/15 A kérdező kommentje:
Igaz, és jogos.de mi a helyzet velem?Arra még nem kaptam választ.Rendben van hogy utalok,de hol a biztosíték, hogy a helyszín valós, és nem átverés.A menetére lennék kíváncsi.Pl. kapok valami azonnali választ ahogy utaltam?mert csak annyit írnak, hogy az e-mailben kapok egy papirt amivel beléphetek a szállás ajtaján.Elég kevés nekem ez így???Légyszi valaki segítsen aki már utalt ...köszi
2014. júl. 15. 18:29
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha pl. booking.com-on csinálod, akkor kapsz majd egy visszaigazoltást, amit ki kell nyomatatni és a szálláshelyen bemutatni.
2014. júl. 15. 18:31
 5/15 anonim ***** válasza:

Látatlanban honnan tudjuk, hogy milyen cég??

Linkeld be legalább a weboldalát!

2014. júl. 15. 18:34
 6/15 A kérdező kommentje:

okés.Itt az oldal linkje:

[link]

2014. júl. 15. 18:57
 7/15 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok megbízhatónak tűnik?
2014. júl. 15. 19:19
 8/15 anonim ***** válasza:

A weboldal normális, de te viszont nem egy céggel, hanem ha jól értettem, csak egy apartman tulajával állsz kapcsolatban.

Ha rám hallgatsz végignézed a weblapon, hogy mennyire foglaltak az adott időpontban a környék apartmanjai. Ha nincsen több szabad hely akkor kockáztatsz és foglalsz.

Ha viszont azt látod, hogy van még sok kiadó hely, akkor elindulsz és ott keresel a helyszínen.

2014. júl. 15. 19:58
 9/15 A kérdező kommentje:

3 nyaralásunkból 2-nél úgy indultunk, hogy sátor be, és lesz ami lesz. na egyszerű kitalálni hogy mi lett a vége.Sátrazás.Megúntuk ezt a fajta módszert, mert a helyszínen drágább mint így hiába hírdeti mindenki.nekem minden forint számít, és ez legalább biztos. Nem mondom hogy nem szeretek sátrazni,de nincs 1. osztályú felszerelésem, hiányos.

Én közben megkockáztattam, és remélhetőleg nem vágnak át.Aránylag a legolcsóbbat fedeztem fel itt.Az imént írtak egy oldalt, ahol sajnos, és társaiknál nagyon drágák a szállások.Ez elég elfogadható.Egyébként eléggé bevannak telve, és tényleg az utolsó pillanatban vagyunk.Ezért sietek.

2014. júl. 15. 20:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Linkeld már be, hogy hová foglaltál, és mi az a kedvezményes ár??
2014. júl. 15. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!