Melyik a jobb nyaralóhely? Horvátország vagy a Balaton környéke?
Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 18:20
1/15 anonim válasza:
Ma tengert es az edesvizet nem lehet osszehasonlitani. Mondjuk en Horvatorszagot nem kedvelem, kavicsos, sziklas tengerpart. Inkabb Olaszorszag. De a Balatont is ugyanannyira szeretem, talan meg jobban is. A tenger sos izet annyira nem kedvelem, ilyen szempontbol inkabb edesviz. Megvsn mindketto elonye es hatranya, en altalaban Balatonon nyaralok, es onnan leautozunk nehany napra az olasz tengerpartra.
2/15 anonim válasza:
Szia!
Mi a Horvát tengerpartot azért nem szeretjük, mert kavicsos és mikor mi voltunk (2 alkalommal) mindig nagyon hideg volt a víz.
A Balatont sem szeretem igazán...
Olaszországban, Görögországban is vannak nagyon szép és viszonylag olcsó helyek! ;-)
Mi 16.-án megyünk Olaszországba ;-)
Ha csak ez a kettő lehetőséged van, akkor inkább a Balatont ajánlom! :-)
3/15 anonim válasza:
Horvátországban is találni homokos tengerpartot.
Én nem a Balatonra mennék.
4/15 anonim válasza:
Hogy lehet szepsegben osszehasonlitani az Adriat a Balatonnal?
5/15 anonim válasza:
Negyes, igazad van. Olyan gyonyoru latvany, mint a Badacsony, a szigligeti var, nincs sehol az Adrian.
6/15 anonim válasza:
Olyan látvány tényleg nincs... az Adrián csak olyan van mint pl. Dubrovnik :)
7/15 anonim válasza:
A tenger egy hihetetlen élmény, semmihez nem fogható. Tehát ha még nem láttál tengert, akkor ideje megnézned egyet.
Bár én is osztom a véleményt, hogy Horvátország egyetlen előnye az, hogy közel van. Ha kicsit távolabb keresgélsz, sokkal jobbakat is találsz.
8/15 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert olvastam olyan véleményt hogy a Balton környéke jobb mint Horvátország.
2014. aug. 5. 19:22
9/15 anonim válasza:
Ezt a véleményt nehogy mondd az olaszoknak, mert végül a Balcsit fogják ellepni tömegestül, nem pedig Horvátországot :D
10/15 anonim válasza:
Mindenkinek mas tetszik. A Balaton kornyeke tele van kulfoldi turistakkal, szoval nem mindenki akar tengerpartra menni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!