Bibionéban nem csak Firenzében, meg Velencéhez közeli campingban. Csodás volt, mi nagyon jól éreztük magunkat mindkét helyen.
2010. jan. 12. 13:37
2/9 anonim válasza:
Mi is voltunk pár éve. Szerintem elsősorban fiatal baráti társaságoknak megfelelő, mert minden este el lehet menni bulizni, rengeteg szórakozási lehetőség van. A strandról első ránézésre egy katonai temető jutott eszembe, mert nagyon sok napernyő ki van rakva ugyanolyan távolságra:) Én szüleimmel és unokatestvéremékkel mentem el. A szülőknek nem tetszett, de nekünk fiataloknak nagyon is:)
2010. jan. 12. 15:12
3/9 anonim válasza:
Igen, szép hely, hangulatos, imádtam :D Hiányzik.
2010. jan. 12. 15:17
4/9 anonim válasza:
A tenger egy pocsolya, de az éjszakai élet tényleg jó. Ha tengert akarsz, igazit, akkor inkább Ligúria. Ott viszont a bulizás nehézkes. Úgyhogy vagy az egyik, vagy a másik..
2010. jan. 12. 15:31
5/9 anonim válasza:
Igen 2004-ben, az a homokos tengerpart és az este a városban nagyon hangulatos volt érdemes elmenni oda. Hihetetlen volt mondjuk az hogy némely helyen medúzák is voltak, hevertek a parton de olyan nagyok :O persze nem kell így félni tőlük..
2010. jan. 12. 16:01
6/9 anonim válasza:
Apu volt ott,és nagyon szép hely éésss naggyooon megéri!menj el :P
Idén megyünk 7. alkalommal. Én oda már haza megyek, egyszerűen nem tudom megunni a varázsát. Szerintem minden korosztály talál magának ott elfoglaltságot, csak tényleg meg kell találni. Imádom, és tervezem, hogy barátaimmal is lemegyek valamelyik évben, mert muszáj látniuk. A tenger, az mindig is tenger lesz, és azért, mert ezer arca van. Ez a partszakasz olyan, ami napozásra és bulizásra alkalmas, itt játszani kell a tengerben és köpködni a sót.
Bárkinek tudnám ajánlani, megéri, bár az élelmiszerekre oda kell figyelni. Húst itthonról érdemes vinni fagyasztva hűtőtáskában, mert ott nagyon drága.
2011. júl. 13. 14:10
9/9 anonim válasza:
Mi 1 hete jöttünk haza és egy felejthetetlen élmény volt.Megfogadtuk hogy vissza megyünk :)
Tényleg erről szól az egész: Víz, napozás, 40fok meleg, este bulizás +bározás.Hangulatos a bevásárlóutca este, de csak 11-12 ig van nyitva. Nagyon jó volt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!