Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szeretnénk Pozsonyba menni,...

Szeretnénk Pozsonyba menni, lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Barátommal szeretnék Pozsonyba utazni vonattal, reggel indulnánk és este jönnénk vissza.

Milyen látnivalókat érdemes leginkább megnézni? Tömegközlekedés hogy megy? A 4.5 Eurós napijeggyel azon a napon annyit utazok amennyit akarok? Étkezés milyen árban van? Egy ebédre gondolok, de nem feltétlen étteremben. Illetve 40-50€ fejenként elég egy napra mindennel? Vonatjegy is benne van. Nem célom elkölteni az összeset, csak azért ne pénz nélkül menjek ki.

Illetve a Keleti Pályaudvar milyen estefelé? 11 körülre gondolok. Vagy jobb, ha inkább az előbbi vonattal jövünk, és esetleg előbb is indulunk Pestről?

2014. aug. 1. 11:29
 1/2 anonim ***** válasza:

1. A pozsonyi vár, Grassalkovich-kastély, Főtér, Szlovák Nemzeti Színház

2. Nincs metró, van busz és villamos

3. Tömegközlekedés infó: [link]

4. Az euró miatt az étkezés picit drágább

5. 40-50€ nem tudom, hogy elég-e (a vonatjegy 17,50€ és nem tudom mit néznétek meg mennyit vásárolnátok)

6. A Keleti-pályaudvar előtti teret felújították a 4-es metró miatt és elég szép lett. Semmi különös olyan mint nappal

Ui.: Nem az én dolgom megtervezni a ti utazásotokat, ezeknek nektek kéne utánna nézni. De szívesen segítek ;)

2014. aug. 1. 12:44
 2/2 anonim válasza:

Szia szerintem 40-50 euró fejeként elég lesz de csak akkor ha nem valami puccos éterembe akartok menni.

Látnivalók: A pozsonyi vár,A Főtér,A Mihály-torony,Érdekes szobrok,Grassalkovich-palota,Nemzeti Színház,Prímás-palota

Nemzeti Bank-ez az épület Szlovákia legmagasabb épülete 33-emeletes és nagyon szép a kilátás fentről.

2014. aug. 2. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!