Szeretnénk Pozsonyba menni, lenne pár kérdésem?
Sziasztok,
Barátommal szeretnék Pozsonyba utazni vonattal, reggel indulnánk és este jönnénk vissza.
Milyen látnivalókat érdemes leginkább megnézni? Tömegközlekedés hogy megy? A 4.5 Eurós napijeggyel azon a napon annyit utazok amennyit akarok? Étkezés milyen árban van? Egy ebédre gondolok, de nem feltétlen étteremben. Illetve 40-50€ fejenként elég egy napra mindennel? Vonatjegy is benne van. Nem célom elkölteni az összeset, csak azért ne pénz nélkül menjek ki.
Illetve a Keleti Pályaudvar milyen estefelé? 11 körülre gondolok. Vagy jobb, ha inkább az előbbi vonattal jövünk, és esetleg előbb is indulunk Pestről?
1. A pozsonyi vár, Grassalkovich-kastély, Főtér, Szlovák Nemzeti Színház
2. Nincs metró, van busz és villamos
3. Tömegközlekedés infó: [link]
4. Az euró miatt az étkezés picit drágább
5. 40-50€ nem tudom, hogy elég-e (a vonatjegy 17,50€ és nem tudom mit néznétek meg mennyit vásárolnátok)
6. A Keleti-pályaudvar előtti teret felújították a 4-es metró miatt és elég szép lett. Semmi különös olyan mint nappal
Ui.: Nem az én dolgom megtervezni a ti utazásotokat, ezeknek nektek kéne utánna nézni. De szívesen segítek ;)
Szia szerintem 40-50 euró fejeként elég lesz de csak akkor ha nem valami puccos éterembe akartok menni.
Látnivalók: A pozsonyi vár,A Főtér,A Mihály-torony,Érdekes szobrok,Grassalkovich-palota,Nemzeti Színház,Prímás-palota
Nemzeti Bank-ez az épület Szlovákia legmagasabb épülete 33-emeletes és nagyon szép a kilátás fentről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!