Kezdőoldal » Utazás » Európa » Budapestről Pozsonyba vonattal...

Budapestről Pozsonyba vonattal a nemzetközi jegynél olcsóbban lehet úgy menni, hogy elmegyek Komáromba, gyalog átmegyek a Komárnói állomásra és onnan szlovák vonattal?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
A legolcsóbb megoldás szerintem a Budapest-Rajka vonat (csak ritkán jár az a baj vele) onnan átsétálni a határon egy jó 5-6 kilométert, és ha eléred Dunacsún községet, akkor már ott megáll a 91-es busz, és az bevisz a Novy Most hídig. Én így jöttem ki a legolcsóbban.
2011. márc. 22. 18:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Dunacsun az Cunovo igaz?

Ha jól látom a térképen, ez a séta egy lakatlan területen történne. Kóborkutyák, egyéb veszélyek nincsenek arrafelé?

Cunovo-ban lehet venni buszjegyet arra a 91-esre, vagy be kell bliccelnem Pozsonyba?

2011. márc. 22. 18:29
 3/6 anonim válasza:
Olcsóbban jössz ki, ha úgy csinálod, ahogy írtad. Budapest-Komárom-Komárno-Pozsony útvonal (vonattal) a legolcsóbb. Itt a szlovák menetrendek.hu :) -> [link]
2011. márc. 22. 22:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. márc. 22. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:

az a séta Rajka és Cunovo között az elég hosszú, azt azért nem ajánlom csak akkor ha nagyon szeretsz gyalogolni, am végig pusztában kell menni

A Komárom Komárno megoldás az jó, de Komárno és pozony között ritkán van busz is meg vonat is ráadásul én bonyolultnak tartom és hosszú ideig fog tartani az út

Budapest és Pozsony között oda vissza közvetlen EC-vel kb 4600 ft az út

ez csak akkor ha oda vissza veszed!!

és így közvetlen mész..

ez nem annyi pénz, ez a kevesebb mint 5000ft hogy ezért megérje gyalogolni meg várakozni meg többször átszállva egész nap utazni......

2011. márc. 23. 22:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Na, ha olyan olcsó akkor tényleg nagyon jó ajánlat. Köszi ezt is! :)
2011. márc. 23. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!