Olaszországba milyen az éjszakai êlet és milyen népszerű a drog?
Figyelt kérdés
Voltam pár országban és eddig gyakran találkoztam droggal, pedig nem kerestem, esküszöm.
Hollandia - ... No comment.(egy hét)
Románia - Semmi(4szer 4-5nap)
Cseh - Fényes nappal egy tér közepén zacskoból árulták az ekit.(egy hétvége)
Szlovákia - Itt árulással nem találkoztam de használokkal igen(sokszor 1-2 éjszaka)
Horváto. - Mint a Balaton part, minden ami létezik(sokszor)
Német - Csak fű (2 hét)
Szerintetek mire számítsak a Velencei éjszakába ? Nekem olyan helynek tűnik ahol zajlik az ilyen élet és ezért aggódok is, mert olyanok is lesznek velem akiknek jobb lenne ezt nem látni.
2014. júl. 30. 22:24
1/1 anonim válasza:
Én voltam Velence környékén.:)Hát éjszakai élet az van,utca zenészek meg minden. Bár nem olyan késő éjszaka voltam kint,de drogost alig-alig láttam. Olaszországban nem kiugróan magas a drogfogyasztás más országokhoz képest. Cseheknél sokkal gyakoribb szerintem. De az indiai és afrikai kacatárusokkal légy óvatos. Nem volt velük negatív tapasztalatom,de lehet,hogy titokban drogot is árulnak a napszemüvegek,rózsák és játékok mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!