Kezdőoldal » Utazás » Európa » Még mindig annyira gáz Vir...

Még mindig annyira gáz Vir sziget?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam róla,de a legtöbb helyen csak rosszat.. Van valakinek jó tapasztalata is?

2014. júl. 26. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért ragaszkodsz hozzá ennyire ezek után is??!

Bárhová (máshová) mész, csak jobban jársz!!!

2014. júl. 27. 10:45
 2/7 anonim válasza:
Igen, gyalázat.. Két hét alatt ötször ment el egész napra az áram, semmi kiépített járda a belvárosba ( žitna LI és környéke legalábbis), bunkó helyiek, akik belesz.rhatnak a vízbe de neked kisgyerekkel kuss a neved..
2014. júl. 31. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Minden évben rengeteg igénytelen honfitársunk jár a Virre, akiket nem zavar hogy sok lakásban nincsen ivóvíz, és a csatornázást sem ismerik a szigeten.

Vagyis ami az apartmanban lemegy a wécédből a talajba, azzal (és másokéval) összetalálkozhatsz majd a strandon!!

2014. aug. 1. 08:39
 4/7 anonim válasza:
A Vir sziget be van csatornázva. Kezdjük itt. Az ivóvízből nem lehet inni vagyis nem ajánlatos, mert fúrt kutak vannak. 7 kuna-ért (290Ft) 6 literes ballonban tudsz venni vizet bármelyik boltban. A sziget nagyon szép legalábbis a déli az tutti. A part részen vannak kiépítve homokos és apró kavicsos partrészek is. A horvátok kedvesek ,ha tudsz angolul akkor mindent el tudsz intézni és megkérdezni. Gyönyörű tájakon mész.
2014. aug. 10. 07:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Akkor ezek szerint nem annyira durva a helyzet,mint ahogy sok helyen olvastam! Az angol pont jól jön mert úgyis gyakorolni akartam.
2014. aug. 10. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:

" A Vir sziget be van csatornázva. Kezdjük itt. Az ivóvízből nem lehet inni vagyis nem ajánlatos, mert fúrt kutak vannak."

Életedben először jársz ott, akkor is mindössze néhány napra, de már hinted is az igét...

Szerinted akkor egy településre először nem az ivóvizet vezetik be, hanem a csatornát?!!

Írjál könyvet is erről... kis tudós.

2014. aug. 11. 07:12
 7/7 anonim válasza:
Nem kell messzire menni Magyarországon is van, ilyen ahol van csatorna és ivóvíz nem volt az utcában. Monoron laktam 2001-2009-ig 2003 májusában bekötötték a csatornát így átalánydijat fizettünk hisz nem volt ivóvíz az utcában csak fúrt kút és úgy hordtam az ivóvizet. A vizet 2007-ben hozták be. Szóval van, ilyen hidd el. Monor belterületén. Nem igét osztok csak elmondtam, hogy én mit láttam és mit éltem át. De, ha gondolod, képet küldök neked a csatornázásról, mert pont van olyan kép, amit csináltam és rajta van, a csatorna fed lap.
2014. aug. 12. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!