Horvátországba megyünk Vir -szigetre. Még nem voltam Horvátországba. Mire kel oda figyelnem? Autópályán megyünk A1-en. Ahogy átértem Horvátországba egyből kell fizetnem és Zadar1-ig vagy közben lesznek kapuk? Mennyibe fog ez nekem kerülni?
"Mire kel oda figyelnem?"
Arra kellett volna, hogy NE a Virre menjetek!!
Miért nem olvastál utána a fórumokon?!
Hát köszönöm ,hogy ilyen segítőkész voltál. Te voltál ott?
Annyira gáz?
Próbaképpen írd be ide a Gyík keresőjébe, hogy : Vir
Azután olvasgassál egy kicsit a beírások között...
De, hogy a feltett kérdésedre is válaszoljak:
A határ után lesz kapu Zagrabig, majd, utána még egy.
Vagyis két helyen kell fizetni majd.
Megérkeztem a Vir szigeti a nyaralásról.
Tapasztalat, hogy tisztaság volt mi a déli part rész néztük végig így erről tudok mesélni. Nagyon szép és tiszta volt minden. A partrész ki volt alakítva homok és apró kavicsos résznek is. Strand rész teljesen tiszta volt. Miden nap 2* láttam kukás autókat és szedték a szemetet össze mind a kukákból vagy a strand részről. A sétáló rész is szép és hangulatos. Ez az én tapasztalatom. A szállás nagyon jó volt és kedvesek voltak az emberek. Autóval az út elég gyors volt én 100-110 km/h –val mentem. Nem azért, mert a kocsi nem bírt volna többet ennyivel szoktam hosszú úton menni. 1 órakor indultunk és 8:30-ra kint voltunk. 3 pihenővel kb 10 percesek voltak. Ajánlatos meleg holminak a kocsiba lenni, mert olyankor a hegyekben 10-13 fok között van az idő. A kapuknál eurót is elfogadnak. Zadar1 –ig mentünk autópályán. Oda vissza 314 kunát kb : 13.000Ft-ot fizettünk. Viszont rengeteg alagúton mentünk 2db 5,4km hosszú is volt. Szép én jövőre is megyek egy kicsit hosszabb időre. Remélem sikerült mindenkinek segítenem, aki esetleg ide akar utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!