Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátországba ideiglenes...

Horvátországba ideiglenes személyivel ki lehet menni?

Figyelt kérdés

2014. jún. 30. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen
2014. jún. 30. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Kártya formájú valódi ideiglenes személyivel persze.

Népnyelven tévesen néha ideiglenesnek hívott, okmány irodában kiadott A4-es igazoló lappal nem, az csak belföldre jó ha pl megállít a rendőr.

2014. jún. 30. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:

www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__4748784-horvatorszagba-utazhat-ideiglenes-szemelyi-igazolvannyal-a-gyerek

www.gyakorikerdesek.hu/utazas__egyeb-kerdesek__4588808-surgos-ideiglenes-szemelyi-igazolvannyal-lehet-horvatorszagba-utazni

www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__4526761-ideiglenes-szemelyi-igazolvannyal-lehet-horvatorszagba-utazni

www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__4455456-elhagytam-minden-papirom-bementem-az-okmanyirodaba-es-kaptam-egy-ideiglenes-sze

www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__1093334-horvatorszagba-lehet-ideiglenes-szemelyi-igazolvannyal-utazni

Ezek egyike sem segített?? Minek kellett új kérdést írni?

2014. jún. 30. 22:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Ment a zöld pacsi.
2014. júl. 1. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!