Kezdőoldal » Utazás » Európa » A francia riviérán meg lehet...

A francia riviérán meg lehet inni a csapvizet?

Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 10:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. júl. 24. 09:52
 12/15 anonim válasza:
33%

"Nem tudom, mért kértek borogatást: a világ számos országában, köztük Európában is nem lehet meginni a csapvizet, mert nem tisztítják iható tisztaságúra."

Ez érdekes, én már két éve csak csapvizet iszom, még sincs semmi bajom.

2014. júl. 24. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Valoszinuleg az oldal, amelyik Magyarorszagon sem javasolja a csapvizet epp olyan elfogult, mint te vagy Romaniaval szemben. En Magyarorszagon nem ittam jobb csapvizet, mint Romaniaban(mondjuk egyik orszagot sem jartam be teljesen). Csapvizekkel szerintem az van, hogy van ahol kicsit allottabb az ize, vann ahol picit homokos, ilyen-olyan aprosagok, de emberi fogyasztasra teljes mertekben nem lehet alkalmatlan, mert egyebkent nem engedhetnek be a halozatba. Ha pedig ennyire felsz a csapviztol, akkor menj biztosra es igyal palackozottat. Esetleg nagyon kicsi mennyiseget kostolj meg, hogy lasd, hogy teljesen eselytelen lenne vagy esetleg megiscsak meg tudnad inni... jo szorakozast!
2014. júl. 24. 11:12
 14/15 anonim ***** válasza:
ahha, jó tudni, egyesek szerint úgy en bloc a csapvíz nem jó bárhol... aki szerint még MO-on se jó a csapvíz, annak csak azt mondom, hogy én szinte csak azt iszok, és abból napi több litert is (sose az a kérdés, hogy a napi 3 megvan-e, inkább hogy melyik nap hány literrel sikerül fölötte), semmi bajom sincs tőle
szept. 5. 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyébként sok országban jártam már az átlag magyarhoz képest (számra tényleg nem kevés, bár a legtöbb még európai volt, Marokkó volt ezidáig az egyetlen kivétel), és Európában össz 2 helyen hagytam ki a csapvizet, RO-ban és BiH-ban (és persze az említett Marokkóban is), és ott is csak azért, mert ismerősöm fo$ott ott, máshol mindenhol is megittam. Előző voltam.
szept. 5. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!