Kezdőoldal » Utazás » Európa » A francia riviérán meg lehet...

A francia riviérán meg lehet inni a csapvizet?

Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 10:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem!

(Óh anyám, borogass!)

2014. júl. 23. 10:50
 2/15 anonim ***** válasza:

Nem is ismerik a vizet még...

(Óh anyám, engem is borogass!)

2014. júl. 23. 11:12
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mért kértek borogatást: a világ számos országában, köztük Európában is nem lehet meginni a csapvizet, mert nem tisztítják iható tisztaságúra. Hogy mást ne mondjak: itt mindjárt Románia.
2014. júl. 23. 11:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Water

Despite what you would think from the proliferation of plastic bottles everywhere, tap water is safe, drinkable and even tasty on the French Riviera.

2014. júl. 23. 12:03
 5/15 anonim ***** válasza:
37%
Valami linket vagy bizonyitekot arra, hogy Romaniaban (vagy ha mar itt vagyunk barhol Europaban) nem ihato a csapviz, legyszi, mert szamomra ez igen uj informacio.
2014. júl. 23. 13:22
 6/15 anonim ***** válasza:
33%

Európában nem fogsz tudni olyan helyet, ahol a csapvíz nem lenne iható.

De inkább azt kérdezd, a világban hol nem iható a csapvíz :) azt könnyebb lenne felsorolni.

2014. júl. 23. 14:41
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Szeretnék köszönetet mondani mindazon gyengéngondolkodó tahó sutyerákoknak, akik a válaszomat leértékelték! Csak így tovább, én így is szeretlek titeket! :-D
2014. júl. 23. 15:40
 8/15 A kérdező kommentje:

Románia: utazási iroda utastájékoztatója. Valószínűleg tapasztalatból beszélnek. Az, hogy nem kap mindenki fertőzést, nem jelenti azt, hogy senki. Oroszországban sem tanácsolják.

Rákeresve ezt találtam: [link]

Véletlenszerűen választottam Bosznia-Hercegovinát, ahol nemleges javaslatot vártam, ez be is jött: a don't drink között szerepel a tap water (csapvíz). Aki kíváncsi, végigbogarászhat több országot innen.

2014. júl. 23. 21:21
 9/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk, ezek Magyarországon se javasolják a csapvizet, nem tudom, mit gondolnak rólunk, de pl az USA-val, Kanadával vagy Franciaországgal nincs semmi bajuk.
2014. júl. 23. 21:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A Côte d'Azur-ön kimondottan jó a csapvíz, semmi gondod nem lesz vele.

Jó utazást! :)

2014. júl. 24. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!