Olaszországba autóval? Hogyan, merre?
Autóval mennék ketten az asszonnyal.
Mi a legközelebbi Olasz tengerpart ahová érdemes menni?
Csak 1-2 éjszakát maradnánk azt is autóban aludva ha jön az este!
Szerintetek?
lignano
de ez a kocsiban alvás azért elég gáz
remélem jó nagy kényelmes autótok van :)
azért itt még nézz körül, hátha találsz olyat ami belefér
www.airbnb.hu/rooms/466090?guests=2&s=uRl-
Ilyennel tököm se érdekelné... :D
Kérdező!
Ha autóval mentek egy ötvenes alatt nem ússzátok meg, viszont ha elkapnak, akkor akkora lesz a bünti, amennyiért egy elsőosztályú szállodába is mehettetek volna.
Mivel amúgy is csak egyetlen napra mennétek, így javasolnék egy pont nektek kitalált egy napos tengerparti látogatást, amit 10ezer Ft körül megúsztok fejenként. Ráadásul busszal.
Nézzétek meg ezt, vagy keressetek hasonlót:
Ez csak attól függ, hol teszed. Nyilván Jesolo belvárosában bekopogna hozzád, hogy "Jó reggelt". De számtalanszor aludtam már benzinkút parkolójában, repülőtér parkolóban, autóspihenőben.
Ha úgy tervezem, hogy egyseggel lemegyek Spanyolországba, de valami miatt mégis elálmosodok, akkor a rendőr is inkább úgy van vele, hogy aludjon a parkolóban mintsem zombiként száguldozzon az autópályán valahol a prérin. Valahol Piacenza környékén aludtam pár órát, mert úgy jött ki a lépés, hogy alvás nélkül nem értem volna le Valenciába... Visszafele nem kellett, így jött ki a lépés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!