Kezdőoldal » Utazás » Európa » Olaszországba autóval? Hogyan,...

Adathor kérdése:

Olaszországba autóval? Hogyan, merre?

Figyelt kérdés

Autóval mennék ketten az asszonnyal.

Mi a legközelebbi Olasz tengerpart ahová érdemes menni?

Csak 1-2 éjszakát maradnánk azt is autóban aludva ha jön az este!

Szerintetek?

2014. júl. 14. 18:45
1 2
 1/16 Ivy_v válasza:
Bibione, Jesolo. Ezek északon vannak és hangulatos helyek, ráadásul Velence is közel van. De ha egy kicsit lentebb mentek, Rimini, Riccione, Cattolica még jobbak, és színvonalasabbak!
2014. júl. 14. 19:48
 2/16 anonim ***** válasza:

lignano

de ez a kocsiban alvás azért elég gáz

2014. júl. 14. 22:13
 3/16 A kérdező kommentje:
nincs mibűű így marad az autó..
2014. júl. 15. 06:15
 4/16 anonim ***** válasza:

Ezek a legközelebbiek ahova érdemes menni:

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 15. 11:03
 5/16 anonim ***** válasza:

remélem jó nagy kényelmes autótok van :)

azért itt még nézz körül, hátha találsz olyat ami belefér

www.airbnb.hu/rooms/466090?guests=2&s=uRl-

2014. júl. 15. 11:27
 6/16 anonim ***** válasza:

Ilyennel tököm se érdekelné... :D

[link]

2014. júl. 15. 14:26
 7/16 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha autóval mentek egy ötvenes alatt nem ússzátok meg, viszont ha elkapnak, akkor akkora lesz a bünti, amennyiért egy elsőosztályú szállodába is mehettetek volna.

Mivel amúgy is csak egyetlen napra mennétek, így javasolnék egy pont nektek kitalált egy napos tengerparti látogatást, amit 10ezer Ft körül megúsztok fejenként. Ráadásul busszal.

Nézzétek meg ezt, vagy keressetek hasonlót:

[link]

2014. júl. 17. 09:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha felmegy az autópályára, beáll annak a parkolójába, kutyát nem érdekli, hogy ott valaki most alszik. (csak ne életvitelszerűen csinálja). A kamionosok sem vonulnak hotelbe, ha lehúznak Spanyolországba. Csak arra kell figyelni, hogy hol. Városközpontokban természetesen nem, de elgurulsz egy benzinkúthoz ott nem csak kamionok állnak, hanem lakóautók is és lakókocsik is tucatjával. Jobb helyeken gondolnak a sofőrökre és pár euróért zuhanyzó is van.
2014. júl. 17. 14:43
 9/16 A kérdező kommentje:
A rendőrség ha jól tudom nem engedi,hogy az autóban aludjon az ember vagy rosszul tudom?
2014. júl. 17. 16:12
 10/16 anonim ***** válasza:

Ez csak attól függ, hol teszed. Nyilván Jesolo belvárosában bekopogna hozzád, hogy "Jó reggelt". De számtalanszor aludtam már benzinkút parkolójában, repülőtér parkolóban, autóspihenőben.

Ha úgy tervezem, hogy egyseggel lemegyek Spanyolországba, de valami miatt mégis elálmosodok, akkor a rendőr is inkább úgy van vele, hogy aludjon a parkolóban mintsem zombiként száguldozzon az autópályán valahol a prérin. Valahol Piacenza környékén aludtam pár órát, mert úgy jött ki a lépés, hogy alvás nélkül nem értem volna le Valenciába... Visszafele nem kellett, így jött ki a lépés

2014. júl. 17. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!