Megy valaki autóval vagy esetleg kamionnal Olaszországba július közepén? Útitárs
Mi kocsival megyünk majd július 10-én vasárnap Firenzébe kocsival.De mi soha nem veszünk fel stopposokat..
Remélem másokkal szerencsésebbek lesztek.Bár nem értem miért így akartok utazni??
A volánnal 25 oda vissza az út olaszotszágba
illetve mi is oda készülünk, igaz egyetlen napra, és
[link] ezzel az úttal szemezünk :)
Miért bunkó az első? Mert megírta nem vesz fel senkit,bár ők oda mennek? Én sem vennék fel senkit,és nem csak azért mert nem tartom fer dolognak,hogy amíg én fizetek a benzinért addig valaki így akar ingyen utazni.
Én azért sem vennék fel stoppost mert nem akarok úgy járni mint a nagybátyám.Ő felvett két fiatalt (magyarokat) akik stoppoltak.Mégis ezek a fiatalok,rabolták ki,verték,és szúrták le.
Ha valaki nyaralni akar az keresse meg rá a pénzt és úgy menjen..Úgy nagyobb esélye lesz.
Oda tervezünk menni, de a szállítás még nincs megoldva. Ti a bérlésben benne lennétek?
Esetleg ha egy korrekt összegben megtudunk egyezni akkor igen... Ketten vagyunk, szóval ezt még meg kell beszélnem a másik féllel is... de ha gondoljátok akkor adam.zsidy(kukac)freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!