Wizzair? ( Nagyon FONTOS)
Figyelt kérdés
Júly. 31.-én utazunk Ciprusra a családommal 3man és megvásároltuk a repülőjegyet ,és hozzá vásároltam extra szolgáltatásként extra lábhelyet. Viszont miután megvásároltam 1-2nappal később olvasgattam ,hogy a 18év alatti nemülhet az extra lábteres helyekre mert az a vészkijáratnál van. Na most tegyük fel ,hogy elültetnek minket onnan és hova? Mert ha eladják az összes jegyet, akkor leszállítanak ,vagy mi fog történni? Előre is köszönöm a válaszokat! :)2014. júl. 10. 15:07
1/9 anonim válasza:
Nem fognak leszállítani, sőt megkapod az extra lábhelyedet.
Bár ha majd ott leszel a gépen, gondolkozz el rajta, miért is fizettél annyit...
2/9 A kérdező kommentje:
De ketten nemvagyunk 18évesek. És mi a szabály szerint nemülhetünk ott. vagy nemszoktak erre fizetni?
2014. júl. 10. 15:18
3/9 A kérdező kommentje:
*figyelni , bocs elírtam :)
2014. júl. 10. 15:19
4/9 anonim válasza:
az elso sorban is van extra labhely nem csak a veszkijaratoknal. Ha nem felel meg a kovetelmenyeknek akkor oda fogjak ultetni.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még azért várom a válaszokat ,ha esetleg valakinek van tapasztalata és megosztaná megköszönném!
2014. júl. 10. 15:41
6/9 anonim válasza:
Ha csak a vészkijáratnál lenne hely, de oda nem ülhetsz, akkor helyet cseréltetnek valakivel, leszállítani nyilván nem fognak.
7/9 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Ha 16-17, akkor nagy valószínűséggel nem lesz gond és nyugodtan ülhettek a vészkijárathoz. Senkitől nem kérdezik meg, hány éves, arra figyelnek csak, hogy gyerekek ne üljenek ezekre a helyekre.
Ha viszont mégis máshova kellene ülnötök, nem lesz gond, mivel minimum 2-3 üres hely mindig van a gépen. Helyet nem cseréltetnek senkivel, mivel nem ültetnek olyan embert az extra lábhelyes ülésre, aki nem fizette ki a felárat - nem lenne igazságos azokkal szemben, akik plusz pénzt fizettek.
8/9 anonim válasza:
Abszolute fölösleges az extra lábhely! És csak simán azt fogják mondani h keressetek másik helyet, mivel a Wizz Airnél szabad űlőhelyválasztás van. (tegnap utaztunk vele.)
9/9 anonim válasza:
Te tényleg azért adtál pénzt, hogy pár centivel nagyobb legyen a lábtér előtted?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!