Mi a véleményetek az utazás témájú blogomról? Csak őszintén!
Szia, én is blogíró vagyok, tehát nem tudom le annyival, hogy rossz, szar stb...
Kinézet: Nekem személy szerint eléggé tetszik. Egyetlenegy bajom van vele, hogy mivel egyre több helyen látom ugyanezt, így nem egyedi a kinézet.
Történet: Igazából elég érdekes, hogy a nyaradat próbálod leírni, ilyennel még nem találkoztam. Nem teljesen sablon. Végre!
Írás: A fogalmazásod nem a legjobb, de ha biztat láttam sokkal rosszabbat is. Ttetszik, hogy sorkizárttal írsz, így sokkal rendezetebb, viszont a vesszőket nem jó helyen használod. (pl: hogy elé MINDIG vesszőt írunk). A részek rövidek és nem részletesek. Ha blogot akarsz részletezzél, mert ez így nagyon unalmas és élvezhetettlen. Ha az egész nap unatkozással telt, ne írd le! Vannak helyesírási hibák is. A történet elképzelése nem rossz, hisz a nyaraidat akarod leírni, ami egyedibb, mert mindenki csak naplót bír írni... Viszont az említett hibákon sürgősen javíts, ha szeretnéd, hogy valaki olvassa és ne aludjon el rajta.
U.I.: Nincs bennem rossz szándék, ha bármiben segítség kell a bloggal kapcsolatban, nyugodtan írj rám!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!