Kezdőoldal » Utazás » Európa » Volt már valaki Opatija-ban...

Volt már valaki Opatija-ban Horvátországban?

Figyelt kérdés
Oda megyünk nyaralni..vélemény aki volt? Előre is köszönöm! :)

2014. júl. 2. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyönyörű monarchia korabeli város, az egyik kedvencem. Mesésen elegáns. Többször voltam, de nem lehet megunni.
2014. júl. 2. 20:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Szép, elegáns és drága!

Az egyik legdrágább horvát város.

2014. júl. 2. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Nagyon draga es nagyon szep maga a telepules...viszont tajakat es strandokat lehet talalni szebbeket.
2014. júl. 2. 23:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Lehet, hogy a legdrágább horvát város, de még így is jóval olcsóbb, mint például a francia riviéra bármelyik települése.
2014. júl. 2. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Valóban drága, viszont a környék szép.

Szeptemberben viszont meg lehet szívni abban az esetben, ha a hónap vége felé odakészülsz nyaralni. Két éve megszívtam, míg Opatijában 17-18 fok volt, addig Dalmáciában 23-24 fok. Szerintem nem mindegy.

2014. júl. 3. 08:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Jovo heten megyek amúgy :D

Strandja milyen?

2014. júl. 3. 10:26
 7/9 anonim ***** válasza:

08:56

"Szeptemberben viszont... Két éve megszívtam, míg Opatijában 17-18 fok volt, addig Dalmáciában 23-24 fok. Szerintem nem mindegy."

Teljesen egyetértek!

Ezért járunk mi is Dalmáciába már hosszú évek óta, mert jóval délebbre van.

(Szerencsénkre találtunk ott egy szuper kis vízparti apartmant.)

Itt sokan nem tudják, hogyha "bezár" a Balaton, Dalmáciában még mindig lehet strandolni.

2014. júl. 3. 11:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Van homokos strandja.

(Teherautóval hordják oda az elitnek.)

2014. júl. 3. 11:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Opatija szuper jó hely, mi is többször voltunk. Augusztus 20 után ott is alábbhagy a szezon, mint ahogy a Balatonon is, előtte érdemes menni. Strandolni mi többször voltunk Medvejaban, ott is köves a strand, de nagyon jól kiépített. Ez kb 10 km.
2014. júl. 3. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!