Járt már valaki télen, esetleg február végén március elején Horvátországban?
Figyelt kérdés
Nemrég jöttem haza az Adriáról, és most visszavágyódom és honvágyam van. Jövő augusztusba utazom ismét Dalmáciába, de az még odébb van.
Viszont február végén vagy márciusban tervezem, hogy 3 napra elutazom pl. Rijekába vagy Opatijába.
Érdekelne, hogy milyen idő szokott lenni, akkor is sötétkék a tenger és milyen az élet a horvát tengerparton..
Ha szállást tudtok nekem ajánlani (csak és kizárólag Opatija vagy Rijeka) és megosztanátok velem a tapasztalaitokat, megköszönném!
2012. szept. 11. 13:38
1/1 anonim válasza:
Én voltam, Zágrábban éltem évekig, előfordult, hogy lementem a tengerpartra. A márciust javaslom, februárban még hideg van, főként a szél miatt. Március közepe már megfelelőbb. A tenger olyankor szürke még, kékségnek nyoma sincs. Egyébként pedig nyugalom van az esetek többségében, főleg Opatijában, mivel oda általában gazdag nyugati nyugdíjasok járnak. A hőmérséklet egyébként 20-25 fok között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!