Autóval Velencébe, majd vissza Horvátországon át, kb mennyiből jön ki? Illetve Velencei (ahhoz közeli) kempingek érdekelnének.
Figyelt kérdés
Egy hetes utazást tervezünk autóval, első körben nyílegyenesen elmennénk Velencébe, ott eltöltenénk 1-3 napot, onnan a tengerpart mentén visszafele jönnénk, majd végül vissza haza Magyarországra, mindezt a lehető legolcsóbban (100e környékén). Velencén a kempingezésről nem találtam még túl sok információt, van valakinek tapasztalata? Miden segítséget megköszönök, főleg árakkal együtt lévőt :)2014. jún. 30. 22:02
1/7 acelsziv válasza:
google maps megtervezed, kiadja a kilométert és kiszámolod kb -ra de egy százasból tuti nem jön ki. Bp Stuttgart volt nekem kb 100 és az csak 900 km
2/7 anonim válasza:
Ha valakinek ideje van, pénze kevesebb, az megjárja Stuttgartot 2 tank üzemanyagból is...cirka 40 ezer
3/7 anonim válasza:
mi oda-vissza Franciaország- Szegedet tesszük meg 3-3 tankbol, ami 120 ezer körül jön ki, és kilométerben 1500-1500..erre jönnek az autopályadijak...mondjuk az autonk átlagfogyasztása 6 liter. el se tudom képzelni, hogy 1800 km 100 ezer ft üzemanyagdij :-O
4/7 acelsziv válasza:
2: 100 eurót mondtam, ami 30 ezer és ebben benne voltak a pályamatricák is :D
5/7 anonim válasza:
uh bakker mire leesett hogy miért gondoltál te az eurora :)) a kérdezö 100 e ugy sejtem 100 ezret takar nem 100 eurot :DDD 100 eurobol 30 ezer ft-bol nem jut messzire :DDD
6/7 anonim válasza:
"(100e környékén)"
Ha ennyit szántok rá,akkor el se induljatok!!
7/7 A kérdező kommentje:
Elindultunk, 100ezerből, tök jó volt a nyaralás, szóval bátran ajánlom mindenkinek :)
2014. júl. 20. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!