Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátországba olcsón, hova,...

Horvátországba olcsón, hova, hogyan?

Figyelt kérdés
Fiatalok szeretnénk Horvátországba menni nyaralni, hárman, négyen, autóval. A sátrazás is opció, kérdés, hogy olcsóbb-e annyival, hogy megérje. Elsősorban a tengerpart a cél, minimális városnézéssel esetleg. Olyan helyre mennénk, ami minél közelebb van, de lehetőleg nem zsúfolt.
2014. jún. 27. 00:19
 1/4 anonim ***** válasza:
A legolcsóbb a határig és vissza.
2014. jún. 27. 05:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem Dalmácia a legszebb, mivel egy picit távol van, így az esetekben kizárva :( Pedig megérné azt a 2-3 óra vezetést plusszba!
2014. jún. 27. 07:17
 3/4 anonim válasza:
Crikvenica tökéletes hely! Barátaimmal mi is oda készülünk idén nyáron is. Minden megvan egy helyen. Egyaránt lehet sátrazni és apartmant is bérelni. Az árak nagyjából egyformák, talán a sátrazás picivel olcsóbb. Személy szerint jobban szeretem a sátrazást, mert rengeteg ismerőst és barátot szerezhetsz. Letenyétől az út mindössze 3 óra, amit igazán ki lehet bírni a tengerpart csodás látványa miatt. Sokszor voltam már ott, akár pár napra is megéri "leugrani". Bármi kérdésed lenne, bátran írj:)L
2014. jún. 27. 11:15
 4/4 anonim válasza:
Kempingbe menjetek sátrazni,az Isztriai részre.Zsúfolt.Vagy menjetek távolabb.A kemping azért olcsóbb.
2014. jún. 30. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!