Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utazott már valaki Toszkánába...

Utazott már valaki Toszkánába vonattal? Kibírható? Őszintén egy kezemen megszámolom hányszor ültem életemben vonaton. Kb mennyibe kerül? Nem nagyon tudok kiigazodni az elvirás táblázaton.

Figyelt kérdés
Úgy terveztük hogy autóval megyünk, de most felmerült bennem a vonat. Igaz most látom hogy az is 15 órás út, kocsival rövidebb, igaz akkor vezetni is kell.. de van egy majdnem 2 éves kislányunk nem tudom melyik lenne a jobb. Sőt most olyat is olvastam hogy ha Bécsig kikocsikázunk onnan még a kocsit is feltehetjük a vonatra.
2014. jún. 25. 22:39
 1/1 anonim válasza:
az olasz vonatozàs drága. érdemesebb kocsival menni. mondjuk mi udinéböl mentünk Velencébe 52 euro volt az oda vissza jegy. toszkána kicsit(nagyon) messzebb van. kiszamolva a benzin az útdíjat , jobban jartok kocsival. a gyereknek is kényelmesebb, ekkora korban még simán használhatja a dönthető gyerekülést.(nekünk is ilyen van.)
2014. jún. 25. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!