Uk-ban, pontosabban Crawley-ben mennyire telítettek az állások? Mennyire nehéz pl takarítói, konyhai kisegítői vagy hasonló állást találni alap nyelvtudással?
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 12:50
1/3 anonim válasza:
Alap nyelvtudással teljesen mindegy melyik város, nehéz lesz a helyzeted. Crawley egyébként jó kis hely, de vidékre költözni alap angollal egyenlő az öngyilkossággal. Alap angollal minél nagyobb városba gyere, ahol lehetőleg magyarok is vannak, ha segítség kell, tudj kihez fordulni.
2/3 A kérdező kommentje:
Középsulit tavaly fejeztem be, akkor középfokon voltam csak azért írtam alapot mert ugye itthon is van olyan hogy alig érted a másik városban élőket a tájszólás miatt.
Az említett városban van egy ismerősöm, azért mennék oda. Na meg ott van a Gatwick airport a közvetlen budapest járattal ami nem elhanyagolható!
Esetleg még Winchesterben van egy ismerősöm, de azt inkább ez után hagynám a döntéshozatalban.
2014. jún. 25. 13:16
3/3 anonim válasza:
Az elso hozzaszolonak....magyarokhoz fordulni segitsegert???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!