Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen idő van szeptemberben...

Milyen idő van szeptemberben Korfun?

Figyelt kérdés
Szeptember 7-től megyünk egy hétre Korfura nyaralni, már nagyon várom, úgyhogy tervezgetem hogy mit vigyek magammal, de egy kicsit elbizonytalanodtam... Eddig mindig csak júliusban voltam Görögországban, akkor persze meg se fordult a fejemben, hogy hosszú nadrágot vagy pulcsit bepakoljak, de szeptemberben esténként már lesz annyira hűvös, hogy vinni kelljen egy farmert vagy melegebb kardigánt?
2014. jún. 23. 19:36
 1/8 anonim válasza:
0%
Xar.
2014. jún. 23. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Nővérem szeptember utolsó hetében nyaralt Korfun. Talán 1-2 nap volt csapadékos, de az se volt vészes; a többi nap végig sütött a nap és jókat lehetett strandolni. Minimum egy pulcsit tegyél be.
2014. jún. 23. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Szept. eleje és közepe még simán jó, 30-32 fokok vannak még, és a víz is jó meleg. Max az éjszakák hűvösebbek kicsit.
2014. jún. 24. 08:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi tavaly szeptember 15-tol voltunk 24-ig es szerintem nagyon okes ido volt. 2 nap delelott esett egy pici eso ha jol emlekszem (ilyen 10-20 percet), de minden nap szep napsuteses volt es a tenger is meleg volt a furdeshez.
2014. jún. 24. 09:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Amikor mi voltunk Korfun, csak az első két napon esett az eső.

A többi napon viszont zuhogott...

2014. jún. 24. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi augusztus végén voltunk Korfun. Később oda nem mennék. Felhős, néha kisütött, esett is többször. Délebbre jobb idő van szeptemberben.
2014. jún. 25. 09:03
 7/8 anonim válasza:

Nem azért, hogy izmosítsak, vagy akármi de Korfu amolyan sziget nem? Szóval azért fürdeni járnak az embernek néha, ha esik az eső az zavar a fürdésben vagy wadap?

[vicces de én is voltam Korfun 2 éves koromban]

2014. jún. 27. 21:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Persze, strandolni megyünk, de este sétálgatnánk, és nem mindegy, hogy hosszúnadrág és akár egy vékonyabb kardigán is kell vagy elég a miniszoknya.
2014. júl. 21. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!