Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szeptemberben milyen időre...

Szeptemberben milyen időre számíthatunk a Kanári szigeteken? Mikor van ott a legmelegebb?

Figyelt kérdés
Baráti társasággal mennénk szeptemberben és olyan hotelben ahol van all inclusive vagy ultra all inclusive és lehet a strandolni a tengerben...vagy óceánban?
2014. jún. 12. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:

A Kanári-szigetek rejt annyi látnivalót magában, hogy nem nagyon éri meg az AI vagy UAI ellátás, tekintve, hogy reggeli után elindultok, és vacsorára hazaértek. De ti tudjátok, hogy ha már ott vagytok, akkor kizárólag a strand-hotel kombót járjátok, vagy meg is ismeritek a szigetet.

Amúgy jó idő van szeptemberben :)

2014. jún. 12. 13:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,és természetesen a sziget világát mindenképp megszeretnénk csodálni de egy két nap strandolni is szeretnénk élő vízben.
2014. jún. 12. 13:55
 3/8 anonim ***** válasza:
weatherspark.com
2014. jún. 12. 14:23
 4/8 anonim ***** válasza:

a weatherunderground oldalán csodálatos összefoglalókat fogsz találni átlagos, és adott napi adatokat illetően is.

Egyébként szeptember szerintem még épp nem jó időszak a Kanári szigetek felkereséséhez. EGyrészt mert még közelebb is csuda jó időt fogsz találni a Fölközi tenger medencéjénél, másrészt talán strandolni is kellemesebb lenne idébb, mint az óceánban.

Október-novembertől viszont fordul a helyzet, és onnantól bármikor érdemes lemenni a szigetekre.

Az AI ellátásról én is lebeszélnélek, mert rengeteg olcsó, és színvonalas szállást fogsz találni magad is a neten, amihez elmondhatatlanul sok helyi éttermet kereshetsz fel helyben, miközben strandolsz vagy kirándulsz.

Teljesen fölösleges irodával vacakolni, és ha megfogadsz még egy tippet, egy átszállással rengeteg cég visz le az irodák árának feléért, esetleg harmadáért is...

2014. jún. 12. 14:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi marcius vegen voltunk, sajat szervezesben, szallast se foglaltunk elore. Az ocean vize az oblokben kellemesen fel tudott melegedni, a nyilt viz azert huvos volt. Vetek egy hotelban hesszelni, rengeteg latnivalo van, a sziget belseje is csodalatos.
2014. jún. 12. 15:51
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2014. jún. 13. 09:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi is köszönjük a kérdést. :)

Azért elmesélhetnéd nekünk, sikerült-e eltántorítanunk az eredeti elhatározásodtól, vagy úgy vagy vele, ahogy Marcus Aurelius megmondta, nevezetesen ha megfeszülsz is, az emberek azt teszik, amit tesznek...

2014. jún. 13. 10:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Mivel csak jövőre lesz ez a terv egyenlőre még csak tájékozodok és gyűjtöm az infókat...nyílván meggyőzhető vagyok hiszen azért is indítottam be ezt a kérdést.szóval továbbra is várom a megnyílvánulásaitokat...nagyon köszi..

tehát várom még melyik hónapban menjünk szerintetek?Az AI a társaságtól is függ....nekem végül is mind1 nem a kaja,pia a fő domináns az életemben ,de jönnek barátok akiknek fontos....

2014. jún. 15. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!