Európán belül ti hova mennétek dolgozni egy sima érettségivel?
norvégiába mennék
magas fizetés, nagyon jó szociális háló, remek emberek, nyugalom
EURES-en találsz melót, képzettség nélkül is felvesznek sok helyre, pl. hajóépítők (130korona órabér a minimum képesítés nélkül) izgalmas meló, nagyon biztonságos munkakörülmények, 18 hónap alatt senior lehetsz (199korona minimum), esetleg kikerülhetsz tengeri építkezésre (299korona minimum) stb.
2 éve a reptéren a parkolóban dolgoztam, ki-be álltam a kocsikkal, esetleg elvittem mosóba, napi 9 órában, ezért kaptam 25200 koronát havonta :)
"ezért kaptam 25200 koronát havonta :)"
És írd le azt is, mennyi volt a lakbér rezsivel mindennel együtt! Úgy azért más a leányzó fekvése.
előző: te ilyen "kecskeméten a panelből megmondom a frankót" típusú gyerek vagy ugye?
4900 korona volt a lakás, 2 szobás, összesen kb. 8000-9000 korona ment el egy hónapban mindenre, és nem szűkölködtem, normálisan éltem
megnézném azt a norvég vallalati vezetőt aki 150 kr körüli órabérért dolgozik
gratula
(egyébként az összes adó 36% és 2% a TB)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!