Lányommal ketten megyünk a tesómékhoz ki.És nem tudom hogy a repülőre bébihordozót fel lehet e vinni meg kaját a babának.És hogy viselte a gyerkőcötök a repülést?Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Símán lehet. Max egyes utasokat zavarhat. Most is egy külföldi hírességet (??) kidobtak a gépről, mert ordibált a gyereksírás miatt, úgyhogy inkább a többi utast küldik...:DD
2010. jan. 4. 11:57
12/22 anonim válasza:
Én utaztam a babámmal többször is jóval messzibbre, mint Fro. és nem volt semmi gond. Ne aggódj. Lehet felvinni hordozót, ha veszel külön hely jegyet a babának. Ha csak baba jegyet veszel, akkor az öledben kell fogni (én így voltam és ez vált be nekünk). Bébi kaját a gépen is adnak illetve te is vihetsz fel bontatlanul. Mindenki máshogy reagál a repülésre, de nálunk semmi sírás nem volt. Hívd fel a légitársaságot, amivel repültök, mert egyedi, hogy melyik társaság mit és hogyan enged.
2010. jan. 4. 12:02
13/22 anonim válasza:
07.44: akkor gyerekkel sehová sem lehetne utazni. A gép pedig nem marad a levegőben plusz 4 órát a hó miatt, más, mint az autó. Sőt, sokkal biztonságosabb. Akkor zárjuk magunkra az ajtót egész télre, amíg a gyerek nincs 12 éves és csak utána menjünk bárhová is? Egyébként arra nem gondoltál, hogy van, aki nem kedvtelésből utazik, hanem mert másik országba költözik vagy hasonló?
2010. jan. 4. 12:06
14/22 anonim válasza:
szerintem mehettek a franciákhoz :D egyedül azt sajnálom, hogy a kislányod nem fog emlékezni rá, pedig micsoda élmény lesz mindkettőtöknek :D gyönyörű Franciaország :D És hova mentek?
2010. jan. 4. 12:41
15/22 anonim válasza:
Nem a hóesés miatt nem utazhat, hanem azért mert a fel és leszálláskor keletkező légnyomás különbséget nem tudja kiegyenlíteni! Neki még nem tudod azt mondani, hogy "nyelj egyet" vagy adni egy cukorkát. Talán rettenetesen fog üvölteni, mert fáj a feje meg a füle, de minden rendben lesz! Jó utat!
2010. jan. 4. 13:33
16/22 anonim válasza:
13.33: én már sokat utaztam, babával is, ilyen légnyomásos probléma soha nem volt. Nem mondom, hogy egyik gyerek sem sír, de szerintem egyes babáknál a nyűgösség az új helynek/helyzetnek/idegeneknek/tömegnek is betudható...nem tudom, nálunk soha nem volt gond. Szerintem Fro. meg nincs olyan messze, hogy ebből gond legyen. 2-vel előző.
2010. jan. 4. 15:24
17/22 anonim válasza:
15:24-es
Ezt nem magamtól találtam ki, egy stuardes barátnőm mesélte! És nekik is elmondták és őket is elég gyakran vizsgálták és íratták velük alá, hogy várandósak-e!
De persze mindenki azt csinál amit akar, ez csak egy vélemény!
2010. jan. 4. 15:30
18/22 anonim válasza:
Nekem a sógorom utaskísérő és mondta, hogy 8 hónapos terhességig engedik őket repülni, de ez nem tudom, hogy hogy jön ide. Nekem van gyerekem, de mondom, hogy ebből soha nem volt gond, pedig elég sokat repkedtünk kontinensek között. Ki fogja bírni a baba és nem valószínű, hogy végig sírna.Ha sír is, az előzőleg felsorolt okok miatt is lehet. Előző voltam.
2010. jan. 4. 16:29
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.De aki lehurrogott annak kár volt rám pazarolni az idejét mert nem érdekel.Amúgy Clermont Ferrand-ba megyünk,fényképekről már láttam és nagyon szép hely.
2010. jan. 4. 19:12
20/22 anonim válasza:
Istenem a sok IQ bajnok anyuka! Ahelyett hogy a kérdésre válaszolnátok, szidjátok szegény anyukát! Ha meg nem tudjátok a választ minek kattintatok a kérdésre?! Vagy csak az irigység beszél belőletek mert ő megteheti, hogy Franciaországba utazzon ti meg a gondolom max. a szomszéd faluig jutottatok el idáig.
Mielött megkérdeznétek, hogy én miért nem a kérdésre válaszolok, hát már megtettem, én vagyok a második.
Most le lehet pontozni.
Még annyit kedves kérdező, hogy ha itatod fel és leszálláskor a kicsidet akkor nem fog a füle bedugulni és nem lesz esetleg kellemetlen neki. Az meg nem biztos, hogy sírni fog. Vidd fel a gépre a kedvenc játékát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!