Franciaországba 10-hónapos babával repüli?
Én 7 hetessel repültem.
Bébihordozót és a babának folyadékot 2dl teát és egy 0,5 l-es vizet is felvihettem a gépre! Esetleg a vizsgálatnál kérik hogy igyál bele. Nekem nem kellett. Bébiételt nem tudom, hogy kell vagy lehet felvinni gondolom lehet mert a gyerek nem maradhat kaja nélkül tranzitban + repülőn meg mire kiszálltok azért az sok idő. Engem is érdekelne lassan aktuális az utazás nálunk is szintén majd kb.10 hósan.
Jó utat!
2. vagyok.
Olyan bébiételre gondoltam ami nem teljesen szilárd. Szendvics, gyümölcs ilyesmit persze fel lehet vinni.
A 2 értelmes válaszolónak üzenném aki szerint otthon kéne maradni. Ti tipikusan azok a drágalátos anyukák lehettek akik kisem viszik a gyereket a lakásból nehogy megfújja a szél őket. Lehet hogy nem túl kényelmes egy babával utazni, de van amikor egy egy utazás nem tűr halasztást. És akkor mi van? Jujjj tél, megáll az élet is mert tél van... Húúúha... Nagy kalad a XXI. százaban élünk. Ti maradjatok csak otthon az való nektek. Keresztfiam sem volt 1 éves sem már Thaiföldre vitték őt is nyaralni meg 2 éves most és bejárta a fél világot.
A kérdezőnek meg annyit hogy nyugodtan menj a lurkóval Franciaországba. És érezze jól magát a család. :)
Én vagyok az egyik értelmesnek titulált válaszoló.
Nem csomagolom vattába a gyerekeimet,nem védem őket még a széltől is,mint a mai anyukák többsége.De ettől függetlenül tudom,hogy a téli időjárás kiszámíthatatlan és veszélyes is lehet.Nem csupán a híradókban láttam,hogy a vonatok nem közlekednek,repülőgépek nem tudnak le vagy felszállni, a váratlan téli időjárás miatt.
Néhány éve rokonlátogatóba mentünk kocsival,400 km-re a lakásunktól egy hathónapos babával.A meteorológia esőt és szélcsendes időt jósólt.Két napot töltöttünk a rokonoknál,derült jó idő volt,az előrejelzés szerint csak esőre kellett számítani,így nyugodtan elindultunk haza.Kb 80 km után elkezdett esni a hó,majd felerősödött a szél is.150 km-t mehettünk,elég rossz látási és útviszonyok között,amikor egy álló kocsisorba kerültünk.Előttünk egy kamion keresztbe fordult az úton.A hó akkor már 10-15 cm volt,és erős volt a szél is.Négy órahosszát kellett várnunk a továbbindulásra.A babát betakartuk a létező összes takaróba.Sem tisztába tenni nem mertük,és inni ugyan kapott a termoszból,de az ételt nem tudtuk felmelegíteni.Még félórát kellett araszolnunk,mire olyan városba értünk,ahol kivehettünk egy szállodai szobát.Csak másnap mertük megkockáztatni a haza utat.Egy életre megtanltuk,hogy kisgyerekkel télen nem megyünk hosszabb útra.
Lehet,hogy ez nem mindennapos eset,de ez is benne van a pakliban.
Persze mindenki maga dönti el,hogy vállalja-e a kockázatot,vagy bízik a szerencséjében.
Azt a kisbabát pedig,aki már kétévesen körberepülte a világot,csak sajnálni tudom.Ebben a korban még nem arra van szüksége egy kicsinek,hogy világot lásson,hanem hogy egy békés,nyugodt,állandó otthona legyen.
Anyám, már miért ne mehetne 10 hónaposan???
Mi baja lett a te babádnak az esetből vajon??? Semmi. Akkor meg miről beszélsz?
Majd mert ti egyszer elakadtatok a hóban, mindenki üljön otthon 80 éves koráig... Szép egy felfogás...
Simán lehet menni és már nagy a baba, úgyhogy aggódni se kell semmin. Minimális mennyiségű kaját és ennivalót fel lehet vinni, a hordozó nem kell szerintem, hiszen az öledbe kell kötnöd a babát, így tök felesleges.
De a repülőtársaság tudja a tutit megmondani, náluk mik a szabályok, ott érdeklődj.
20:19
Ilyen meg a tipikus bunkó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!