Mennyi az átlag fizetése Angliába (GBP)?
Gondolkodok hogy Londonba költözzek és munkákat nézegetek Olyan 6-7 GBP/H már egész jó be tanítót munkát tudnának ajánlani és a munka nekem nem megterhelő heti 6 nap *12 h
Így kb. 2-2,2 ezer lenne a havi fizetésem
Ez elég lenne az átlagos megélhetéshez úgy hogy nem szűkölködök és nem kell spórolnom
(PL.:Ha mondjuk haza utaznák a családhoz nem kellene spórolnom erre is vagy mondjuk valami elektronikai kütyüt szeretnék vásárolni ) ?
A heti 6 nap, 12 órában csakis fárasztó lehet. Én dolgoztam 2 hét alatt 139 órát, de köszönöm, nem kérem még egyszer! A végén azt sem tudod, hogy ki vagy, nem tudsz erőt kifejteni, nem érzed a szorítást és lassú vagy. Nem beszélve a ruházatodról, amit nincs időd kimosni. Mert egyedül kell élned, senki nem fog ápolni! Kinek kell egy ilyen munkaerő?
Nem tudom hogyan jött ki a 2,2 ezer, mert 6*12*4 az csak 2016 font. Bruttóban. Nem naponta fizetnek, hanem havonta, vagy kéthetente! Kíváncsi vagy mennyit kapsz kézhez ebből? Nincs 1700 fontod belőle ...
Ha kijössz, boldog leszel, ha meglesz az ezresed nettóban. Nem beszélve arról, hogy mindenki mindent el fog követni, hogy betörjön.
Ahogy tobben irtak, nem fognak hagyni ennyit dolgozni. Viszont az elso evben nem fogsz adozni.
Szerintem ne Londonba menj, nagyon draga. Mi Nottingham kulvarosaban elunk, betanitott melo, raktar, majdnem minimalber, de itt ebbol ugy, hogy parommal ketten dolgozunk, tudunk berelni egy hazat, nem sporolok, kutya, macska is van, es felre is tudunk tenni penzt. Londonba ilyen meloval max egy szobat tudnek berelni.
Kérdezőnek: kissé naivan látod még ezt a témát, ugyan jó helyen kapisgálsz. Azt hiszed bírnál ennyi munkát, de hidd el hogy nem. Londonban egy betanított munkánál a sz*rt is kitapossák belőled a 6 fontért (ami nem lesz csak úgy 7 font). 40-45 órát tudsz dolgozni max egy héten, 1000 fontot kb ha megkapsz hónap végén jó vagy. 500 font körül van egy SZOBA, garzont nem tudsz kivenni ennyiből. Kajád 150 font egy hónapra, tömegközlekedés 100 font környéke. Ha néha veszel 1-2 ruhát, befigyel valami kiadás akkor máris megsúrolod alulról a havi fizudat, vagyis nem tudsz félre tenni és alacsony színvonalon tengeted.
Vidéken más. Kicsit jobban megbecsülnek ha jól dolgozol, pénzt nem kapsz többet de szobát már kapsz 350 -ért és barátibb a légkör. Ha ügyes vagy 300-400 fontot félre tudsz tenni, kérdés megéri-e annyiért kijönni.
Első okoskodóknak pedig: itt a jó cimborám vidéken 2 melót nyomat, napi 14-16 órát dolgozik, 0 angol nyelvtudása van, alja munkákban tolja, de havi 2500 mindig meg van neki.
Annyira azért nem szar idekint mint sokan írják, nem véletlenül vagyunk kint több százezren. :)
Az a sok tízezer ember pedig vígan el van a minimálbérből mert párban, csapatban, vagy ügyes gazdálkodással havi 200-300.000 Ft -ot lehet félre tenni amit otthon meg sem keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!