Hol jobb a megélhetőség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kettős állampolgár vagyok (magyar-román), beszélek anyanyelvi szinten magyarul, románul, folyékonyan angolul. Ezekről hivatalos vizsgát tettem. Ezen kívül van számítógépkezelési, autószerelő, szállítástechnikus végzettségem + érettségi. Autószereléshez nem nagyon értek vagyis elméletben igen, de gyakorlatban nem sokat.Szerintetek melyik országba érdemes kimenni, munkát vállalni? Itt 150-170ezer között kapok kézbe mindig.2014. jún. 17. 23:41
1/2 anonim válasza:
Téged is jó helyre pottyantott a gólya, Román-Magyar állampolgárként. XD Nem sokra mész az biztos. A két legelcse. . .bb ország a világon.
2/2 anonim válasza:
Olyan országba menj aminek beszéled a nyelvét. Ennyi.
De azért sok jóra és könnyű menetre ne számíts az elején. Én úgy tudom egy egyedülállnak ez a fizu, amit most kapsz nem rossz... na az elején ennél sz.rabbul fogsz kijönni, bárhova is fogsz menni. De hoszzútávon, ha kitartó vagy, nyerhetsz. Csak legyenek reálisak az álmaid és az elképzeléseid.
Persze merhetsz nagyon álmodni (mi is ezt tettük), de azért legyél tisztában a lehetőségeiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!