Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mik a lehetőségek Angliai...

Mik a lehetőségek Angliai munkák, és iskolák szempontjából? többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok, jövő nyárra tervezzük hogy anyukámmal(45) és a tesómmal (18) kiköltözünk Angliába. Olvastam már nagyon sok véleményt eléggé megoszlanak. Én most vagyok 16 és 2 évig még tanulni szeretnék kint(én felsőfokú angollal rendelkezem, és én nem kényszerből tanultam az angolt, hanem én nagyon szeretem, ezért megkértem az akcentusokat is, igaz kicsit amerikai angolhoz hasonlítanám a kiejtésem , de szerintem nem nagy gond.) Nekem kerülne valamennyibe ez a 2 év College-ban? Mellette eltudnék menni dolgozni(part-time job) Tesóm és anyukám nyelvtudása olyan szintű, hogy egy interjún, eltudna mondani ezt-azt, de azért közép szint nincs... 1 év alatt még segíteném őket...Ők eleinte mindent elvállalnának és ha a nyelvtudás megvan, akkor keresnének megfelelő munkát.! Mik lennének a lehetőségek számukra? Mennyi lenne egy saját lakás bérlése? nem Londonban, hanem mondjuk Liverpool, Bristol méretű városokban? És ha ajánlanátok melyik város lenne? Ez már biztos, tehát nem annyira érdekel az hogy miért hagynám itt az országot..! Előre is köszönöm a válaszokat

jöhetnek saját tapasztalatok is !

2014. jún. 16. 14:04
1 2
 11/11 Singham ***** válasza:

Mennyire szeretem az ilyen embereket. :)

Alapból először egyikkőtöknek kellene kimennie, mivel az elején nem tudtok majd lakást bérelni. :) Egy szobába egy csomó vadidegennel meg szerintem te se akarsz lakni. :)

Középfokkal meg még mindig marad a mosogatás és egyéb minimálbéres melók. Gondolj már bele, egy angliaival szemben mi esélye lenne, ha beszélni alig tud?

Még, ha kap is munkát, előtte addig nem nagyon fog tudni dolgozni, amíg nincs NI száma. Max mosogatni meg ilyenek, de abból félretenni nem fog, hogy utána lakást béreljen nektek, akik otthon maradtak.

A felsorolt diplomások is azért nem találtak a szakmájukban munkát, mivel azt hitték azért, mert valamennyit minimálisan tud beszélni egyből főnöki pozícióba kerül. Utána meg siránkozik Angliáról, mert neki mosogatni kell, stb.

Te rád is ugyanez a sors vár. Nem, el se kezd. Megmutattad már, hisz egyből elkezdtél hisztizni mikor nem azt a választ kaptad, amit vártál.

2014. júl. 20. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!