Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátországba megyünk nyaraln...

Horvátországba megyünk nyaralni a jövő héten, milyen kaját vigyünk a konzerveken, tartós kenyeren kívül?

Figyelt kérdés
Húsételek kizárva mert nem lehet bevinni, mit lehetne még vinni?
2014. jún. 13. 11:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Kb. fél évet töltöttem el összesen Horvátországban életem alatt. Tudom miről beszélek. Nem muszáj a tengerparti kisboltban venni. Vannak nagy boltok ott is. De ha neked ez kell, hajrá. Inkább te nem voltál, ha azt hiszed, hogy nem lehet húsételt bevinni
2014. jún. 13. 16:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb, talán kijelenthetem, hogy minőségi élelmiszereket, ásványvízeket és gyümölcsöket vásárolhatsz Horvátországban, mint itthon. Árban van ami olcsóbb, és van ami drágább. Én tuti nem pakolnék hosszabb távra semmit se.
2014. jún. 13. 16:31
 13/14 anonim válasza:
ha nincs a közelben bolt, és nem lehetne átvinni a határon, akkor miért nem vásárolsz akkor, amikor átérsz a határon? o.O
2014. júl. 3. 19:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
na, sikerült boltot találni, vagy vittetek hust? hol voltatok, amugy ez érdekel, mert szeretnék egy nyugis helyre menni én is ahol a közelben semmi nincs... nem szeretem a nyüzsit :) tengernél voltatok? vagy még csak mentek?
2014. júl. 24. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.