Horvátországba megyünk nyaralni a jövő héten, milyen kaját vigyünk a konzerveken, tartós kenyeren kívül?
Miért gondolod azt, hogy Horvátországban nem árulnak élelmiszert?
Miért gondolod azt, hogy az alapvető fűszereken kívül - ezt is csak azért, mert nem éri meg csak azért sót borsot venni - bármit is megérné kivinni?
vannak boltok horvátországban, megkockáztatom azt a kijelentést hogy többnyire jobb minőségű élelmiszerekkel mint itthon, minek viszel?
nyaralni menj, lazíts, 5 forint spórolásért feláldoznátok bármit
Valamit elnéztél T kérdező.
Sok sikert a konzerv pakolgatáshoz.
"Egyrészt drágább ott a kaja, másrészt ahova megyünk nincs bolt 10 km-es körzetben."
szerintem minőség/ár arányban pont annyiba kerül mint itt, itthon lehet szarabbat kapni olcsóbban, ez tény, de az már nem is emberi fogyasztásra való kaja lenne több európai országban, de mondjál konkrétumot
pontosan hova mész ahol nincs semmi 10km-re? kocsival 2 naponta a 10km-re lévő hipermarket nem tűnik elérhetetlennek (amúgy kismillió bolt van a nyaralós részeken), és vannak éttermek, meg kis büfék, meg minden, pont azért hogy ki tudj kapcsolódni, ne az innen csempészett herz szalámit kelljen karikáznod egész nap
legalábbis a nyaralásnak ez lenne a lényege
Ha tudod, hogy nincs bolt, akkor mindent. Bár én sem tudom elképzelni hol lehet ez, valamelyik távoli sziget legtávolabbi csücske vadkempingingezni?
Azt ki mondta, hogy nem lehet hús(ételeket) bevinni??? Mond már meg annak a személynek, hogy ő is tudjon róla, hogy lehet.
Kedves kérdező, köszönjük észrevételedet, és részben igazat is adnánk csipkelődö megjegyzésednek, miszerint látszik nem voltunk még Horvátországban.
Nos, a válaszadók többsége érzésem szerint volt. Igaz, a válaszadók egy része már jó ideje nem jár arra, mert ár/érték arányban, szépségben sokkal jobb helyeket fedeztünk fel.
Igaz, azokra a helyekre az ember nem konzervvel megy.
"Húsételek kizárva mert nem lehet bevinni"
Látszik, hogy a büdös életben nem jártál még a faludon kívül,
nem, hogy Horvátországban!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!