Hova utazzak el nyáron?
18 éves lány vagyok, és úgy hozta a sors, hogy lehetőségem lenne valahova elutazni egy hétre. Egyedül mennék, vagy maximum egy személlyel.
Most valahogy arra lenne szükségem, hogy tudjak felejteni egy rossz kapcsolatot, és néhány negatív emléket, úgyhogy nem csak városnézés az elsődleges szempont, hanem bármilyen kaland, új kultúrák felfedezése, ismerkedés.
Mindenképp külföldre szeretnék menni, de Európán belül, és lehetőleg nem csoporttal.
Kérlek ajánlatok valami klassz, és nem hajmeresztően drága helyet, ahol jól érezném magam. Személyes tapasztalatok, szállások ajánlását is nagyon szívesen fogadom!
Menj Párizsba! Ott tuti elfelejted a pasit és a negatívumokat! Saját tapasztalatból mondom.
De mehetsz Rómába is, az is gyönyörű hely és könnyedén ki tudsz kapcsolódni.
Jelenleg két olcsó(bb) úti cél van, ahova el tudsz menni repülővel:
1) Burgasz, onnan fölmész Napospartra, vagy lemész Szozopol fele (a szállás is olcsó, és a tenger is nagyon jó, telis tele bulival)
2) Lemész Szalonikibe, ott meg vagy busszal, stoppal, vagy a kikötőből hajóval fölfedezed Görögországot.
Mindkét javaslat repülőjegye kb 20-25eFt retúr útban megoldható a nyárra.
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkit felpontoztam.
Első: Bulgáriát mindenképp felírom a listára.
Második: Párizsba és Rómába nagyon szívesen eljutnék, de nem tudom, hogy mennyibe kerülne. :( Te hogy utaztál Párizsba? Te szervezted vagy társas kirándulással?
Harmadik: Görögország nagyon jól hangzik. :)
Negyedik: Prágára nem is gondoltam. Utána fogok nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!