Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova utazzak el nyáron?

Hova utazzak el nyáron?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, és úgy hozta a sors, hogy lehetőségem lenne valahova elutazni egy hétre. Egyedül mennék, vagy maximum egy személlyel.

Most valahogy arra lenne szükségem, hogy tudjak felejteni egy rossz kapcsolatot, és néhány negatív emléket, úgyhogy nem csak városnézés az elsődleges szempont, hanem bármilyen kaland, új kultúrák felfedezése, ismerkedés.

Mindenképp külföldre szeretnék menni, de Európán belül, és lehetőleg nem csoporttal.

Kérlek ajánlatok valami klassz, és nem hajmeresztően drága helyet, ahol jól érezném magam. Személyes tapasztalatok, szállások ajánlását is nagyon szívesen fogadom!

2014. jún. 3. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
a legolcsóbb Bulgária lenne ami egy K**va jó hely én mindenképpen oda mennék én már annyiszor voltam de még mindig megunhatatlan szerintem és amugy Burgas-t vagy Sozopolt ajánlom! Vesztek egy kétszemélyes hálókocsit vagy ülőset ami olcsóbb és go vonattal kb 23 óra az út de olyan szép végig erdélyen a hegyeken gyönyörű meg a kis falvak útközben áhwwwww
2014. jún. 3. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Menj Párizsba! Ott tuti elfelejted a pasit és a negatívumokat! Saját tapasztalatból mondom.

De mehetsz Rómába is, az is gyönyörű hely és könnyedén ki tudsz kapcsolódni.

2014. jún. 3. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Jelenleg két olcsó(bb) úti cél van, ahova el tudsz menni repülővel:

1) Burgasz, onnan fölmész Napospartra, vagy lemész Szozopol fele (a szállás is olcsó, és a tenger is nagyon jó, telis tele bulival)

2) Lemész Szalonikibe, ott meg vagy busszal, stoppal, vagy a kikötőből hajóval fölfedezed Görögországot.

Mindkét javaslat repülőjegye kb 20-25eFt retúr útban megoldható a nyárra.

2014. jún. 3. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj el Prágába, közel van, gyönyörű, nem drága és finomak a sörök :)
2014. jún. 3. 20:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkit felpontoztam.

Első: Bulgáriát mindenképp felírom a listára.

Második: Párizsba és Rómába nagyon szívesen eljutnék, de nem tudom, hogy mennyibe kerülne. :( Te hogy utaztál Párizsba? Te szervezted vagy társas kirándulással?

Harmadik: Görögország nagyon jól hangzik. :)

Negyedik: Prágára nem is gondoltam. Utána fogok nézni.

2014. jún. 3. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Görögországban, Bulgáriában és Prágaban már voltam görögország volt a legdrágább és bulgária a legolcsóbb és mi is vonattal mentünk ahogy az első írta egyébként mi Sozopolban voltunk és az a város ugy van kb hogy felkelnek az emberek 5- kor hogy a pékek meg boltosok meg stb. kinyissanak aztán kb hajnal 5- ig nyüzsgés van és olyan jó arra elaludni hogy még ott kint zsong az utca :)
2014. jún. 3. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!