Mennyi költő pénz kelhet egy hétre Ausztriába?
Figyelt kérdés
Szállás nem kell, csak a kajálás,bulizgatás eseleg 1-2 program.2014. máj. 26. 23:37
1/13 anonim válasza:
Régebben Hegyeshalomból gyakran kimentem kerékpáron Bécsbe. Igaz hogy volt nálam elég pénz, de leggyakrabban semmit sem költöttem, mert elég volt az otthonról vitt élelem.
Vigyél magaddal elég pénzt, az még nem jelenti azt hogy el is kell költened.
3/13 A kérdező kommentje:
Sok, köszi, kinek mi sok. 100€ ?
2014. máj. 27. 06:01
4/13 anonim válasza:
Egy 0,5l-es sör átlag 3-4 euró vendéglátóhelyeken. 4 cl tömény 5 eurótól felfelé. Pizza 8 eurótól, éttermi kaja főfogás 8-9 eurótól.Desszertek 4 Eurótól. Ha esetleg hegyi felvonóval szeretnél valahová felmenni akkor a napi jegy 17 Eur.A boltban ugyan annyiba ,vagy egy kicsit többe kerül az élelmiszer, de jobb minőségűek mint itthon(bár ha többet veszel olcsóbb). Ezek alapján döntsd el kb mennyi pénz kell.
5/13 A kérdező kommentje:
azta mindenit akkor azzal a 100 euro, nem valami sok mindenre megyek csak egy heti kajám kb. 60 euro :D És még nem ittam és még nem is raftingoltam :D
2014. máj. 27. 14:58
6/13 anonim válasza:
Egy elviselhető ebéd 10-20 euró a nagyobb városok kevésbé felkapott, nem turistalehúzó helyein. A Stefansdom tövében vagy 2500 méteren egy hüttében nyilván drágább is lehet, a határ a csillagos ég. De ha lejjebb adod az igényeidet, naponta egy 3 eurós döner-kebab is elég ahhoz, hogy ne halj éhen.
7/13 A kérdező kommentje:
Igaz, de 100 euró így is kevésnek tűnik és még nem is utaztam ki és fogalmam sincs mennyi a vonat jegy !
2014. máj. 27. 20:28
8/13 anonim válasza:
egy raftingolás kb önmagában 100euro
9/13 anonim válasza:
A vonatjegy attól függ hogy hová mész. Bécs oda-vissza 29 euró, Innsbruck ennek kb. a duplája.
10/13 A kérdező kommentje:
így van a rafting eleve annyi :D Schladming közelébe mennék !
2014. máj. 28. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!