Európán belül ti hova utaznátok szívesen?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyan országok/városok érdekelnének ahová vonattal is lehet menni
de mondhattok mást is :) köszi a válaszokat előre is
2014. máj. 23. 18:49
2/5 anonim válasza:
Hollandiába, ott szinte mindegy hova, és Prágába szeretnék egyszer eljutni. Finnország, Norvégia is vonz.
3/5 A kérdező kommentje:
Prágában voltam és nagyon szép hely :) Én gondoltam Münchenre, Kölnre és Zágrábra :) de ha van meg jó ötletetek jöhet :) az első 2nek köszönöm! :)
2014. máj. 23. 21:11
4/5 anonim válasza:
Olaszországban Cinque Terre, Liguria
Ausztriában Tirol és Vorarlberg
Csehországban Prága, Cesky Krumlov, Karlovy Vary
Szlovákiában a Tátra
Horvátországban Split
Én hirtelen ezeket tudom ajánlani, mindegyik helyen vonattal voltam.
5/5 anonim válasza:
Egyértelműen Moszkvába. Van közvetlen vonat Budapestről, bár igazából Európában alig van olyan hely, ahova nem lehet eljutni vonattal (pl.: Albániába vagy Izlandra nem, de ezek elég szélsőséges példák), így ez nem nagyon szűkíti le a lehetőségeket. Én pl. vonattal eljutottam Alma-Atába is, Budapestről, persze átszállással, de egy métert nem kellett buszoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!