Mobil telefont hívni Magyarországról Angliába?
Sziasztok!
Ma ment ki a párom Angliába, itthonról vitt telefont.
Mindketten 20-asok vagyunk, mennyi lehet a hívás kb?
Vagy számít egyáltalán ilyenkor, hogy milyenről hívom?
Bocsi, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de nagyon furcsa és új most ez az egész, s jobb több felől érdeklődni, kinek mi a tapasztalata?
Most ment egyébként Sim kártyát venni kint, s ahogy hallottam, ha úgy hív vezetékest, akkor fillérekbe kerül.
Hmm a neten azt irja hogy 92 a kezdemenyezett es 26 a fogdott hivas a t-mobilnal....
Namarmost a vodafonal egy erdekes eset van
Igy napi 1000 ft es hasznalhatod a telefont hazai hivasokra igyenesen!!!!!
Már megint ez a téma, és már megint nem fogják elhinni, de elmondom.
Ha magyar SIM-je van, akkor teljesen mindegy, hol van, ha őt hívod ugyanannyit fizetsz, mintha a szomszéd szobában lenne. Tehát neked egyetlen forint plusz költséget sem jelent, ha a másik fél külföldön van. Feltéve, hogy magyar száma van és azt használja kint. Neki kell hívásfogadási díjat fizetnie a roaming keretében (az első még a roamingot sem tudta helyesen leírni)
Tudom, nem fogod elhinni te sem, de én elmondtam a tényeket.
ma 21:22
Igen magyar száma van, s innen vitte ki a telefont.
internet?
Skype a telefonon?
Viber a telefonon?
Kinti mobil, magyar mobil, a viber es a skype ingyen van...
ha van skype-od tölts fel rá 5 euro skypeOUT kreditet, azzal tudod hívni az angliai vezetékes számokat 6ft/perc körül a mobilt 9ft/perc körül, havi 1200ft-ért már korlátlan csomagot kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!