Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mobil telefont hívni Magyarors...

Mobil telefont hívni Magyarországról Angliába?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma ment ki a párom Angliába, itthonról vitt telefont.

Mindketten 20-asok vagyunk, mennyi lehet a hívás kb?

Vagy számít egyáltalán ilyenkor, hogy milyenről hívom?

Bocsi, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de nagyon furcsa és új most ez az egész, s jobb több felől érdeklődni, kinek mi a tapasztalata?

Most ment egyébként Sim kártyát venni kint, s ahogy hallottam, ha úgy hív vezetékest, akkor fillérekbe kerül.

2014. máj. 17. 20:10
 1/8 anonim ***** válasza:
9%
Hat...ugy a legjobb ahogy most tette mert ugy tenyleg olcsobb.A rooming meg k@rva draga ha jol tudom 1 euro perce....A legjobba skype ha van net.
2014. máj. 17. 20:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Mi hívtuk most fel 30-asról( ő 20-as), csak hogy annyit tudjunk már, hogy minden oké-e, megérkezett-e. Sajnos net még nincs az albiba, de majd mindenképp azon akarjuk tartani a kapcsolatot. Csak jó tudni a telefon részét is :)
2014. máj. 17. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Jajaj 20-30-as eseten meg rooming hat az kb 1 1.5 euro perce...de pontosan utannanezek hogy ne irjak hulyeseget de kb igy van az ar.ebben bztos lehetsz ez tart kb 1.5 ev utanna rooming 0 es pld sokan fognak Romania-an a Digi-tol venni telefont mert ott 600 ft afaval es ad 200 ercet union belul fix +mobil.
2014. máj. 17. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Hmm a neten azt irja hogy 92 a kezdemenyezett es 26 a fogdott hivas a t-mobilnal....

Namarmost a vodafonal egy erdekes eset van

[link]

Igy napi 1000 ft es hasznalhatod a telefont hazai hivasokra igyenesen!!!!!

2014. máj. 17. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Már megint ez a téma, és már megint nem fogják elhinni, de elmondom.

Ha magyar SIM-je van, akkor teljesen mindegy, hol van, ha őt hívod ugyanannyit fizetsz, mintha a szomszéd szobában lenne. Tehát neked egyetlen forint plusz költséget sem jelent, ha a másik fél külföldön van. Feltéve, hogy magyar száma van és azt használja kint. Neki kell hívásfogadási díjat fizetnie a roaming keretében (az első még a roamingot sem tudta helyesen leírni)

Tudom, nem fogod elhinni te sem, de én elmondtam a tényeket.

2014. máj. 17. 21:22
 6/8 A kérdező kommentje:

ma 21:22

Igen magyar száma van, s innen vitte ki a telefont.

2014. máj. 17. 23:59
 7/8 anonim ***** válasza:

internet?

Skype a telefonon?

Viber a telefonon?

Kinti mobil, magyar mobil, a viber es a skype ingyen van...

2014. máj. 18. 05:37
 8/8 anonim ***** válasza:

ha van skype-od tölts fel rá 5 euro skypeOUT kreditet, azzal tudod hívni az angliai vezetékes számokat 6ft/perc körül a mobilt 9ft/perc körül, havi 1200ft-ért már korlátlan csomagot kapsz

[link]

2014. máj. 18. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!