Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen a vasúti közlekedés...

Stolz kérdése:

Milyen a vasúti közlekedés Nagy-Britanniában?

Figyelt kérdés
Milyenek a brit vonatok? Mennyire jó Nagy-Britanniában vonatozgatni? Tapasztalatok esetleg? Köszönöm.

2014. ápr. 24. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Jó és nagyon fejlett, de cserébe nagyon drága. Európa legdrágább vasúti közlekedése található meg itt.
2014. ápr. 24. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Baromi jó, a sok társaság kicsit furcsa, de meg lehet szokni.
2014. ápr. 24. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon jó, és nagyon drága.
2014. ápr. 25. 06:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha egy angolt kerdezel, azt mondana hogy borzalmas, mert draga, zsufolt es sok a keses. Ha a mav-hoz hasonlitod akkor persze eg es fold a kulonbseg. A tavolsagi jaratok egyebkent rendben vannak, bar nem olyan gyors, mint a nemeteknel meg a franciaknal. Most terveznek egy eszak-deli iranyu TGV-szeru vonalat, de nagy vita van, hogy szukseg van-e ra.
2014. ápr. 25. 07:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Kint élek egy ideje, de jó ha eddig kétszer utaztam vonaton.Kicsit késik, néha sokan vannak, de egy biztos. Baromi drága.
2014. ápr. 25. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Változó, de egyértelműen jó összességében. A MÁV-hoz képest persze gyorsabb, modernebb, főleg a nagyobb városok között. A nagyon félreeső vidékeken (pl. Skót felföld, Wales belső része) viszont kissé elhanyagolt, ritkán jár. Baromi drága, ha csak utazgatni mész, akkor az Interraillel jössz ki a legolcsóbban. Azt itthon is meg tudod venni a nagyobb MÁV-pénztárakban. Én is így jutottam ki, tavaly már negyedjére.
2014. ápr. 26. 16:19
 7/7 Annonymusz válasza:

Szia

Én csak Bristolt tudnám elmondani (first vasúttársaság)

Oda-vissza egy menetjegy 3 Font, egy vonalas jegy ha jól emlékszem 2 Font volt.

Volt már rá precedens hogy kaptam egy delayed jelzést. Az hogy törölték akkor a járatot nem okozott gondot de másnak igen.

Nálam itt a vonatok biza szoktak késni, de hol nem?

Szép, rendezett, kulturált, külön étkezős rész is van. Mindig van bőven hely, sose zsúfolt. Ja és szerintem drága. De itt minden az (oké így ilyen formán ez nem igaz!!! ez egyéni vélemény).

2015. márc. 4. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!