Bristolban milyen az élet?
Angliában szeretnék dolgozni.
Vannak itt bristoli magyarok?
Milyenek a munkalehetőségek?
Szeretném, ha megosztanátok velem, érdemes e most oda menni?
Köszönöm.
szerintem az tulzás, hogy nem lehet előrelépni az idő haladtával..ez szerintem csak az emberen múlik, bárhol is legyen a világban:)
amúgy Bristol jó hely, vannak munkalehetőségek...szórakozási és mindenféle...mi jól érezzük magunka itt...egy biztos, egydül egy takaritói állásból külön nem élsz meg, csak ha szobát bérelsz...ha ketten vagytok, úgy már könnyebb..kérdés, hogy itt akarsz e élni, vagy csak félretenni, aztán hazamenni :)
sok sikert!
"szerintem az tulzás, hogy nem lehet előrelépni az idő haladtával..ez szerintem csak az emberen múlik, bárhol is legyen a világban:) "
A minimált keresőket sajnos mindig evvel etetik, hogy pedig előre lehet lépni, pedig jó ha 1000-ből 1 az, akinek sikerülhet! A legtöbb minimálbért keresőnek sem a szakmája, sem a nyelvtudása nem teszi lehetővé az előre lépést, nem véletlen keresnek minimálbért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!