Mennyiből jönne ki legolcsóbban elmenni júniusban Angliába a Tank fesztiválra?
Ez a tank fesztivál Anglia melyik városában van?
Mert én voltam tankmúzeumban, de ez elég messze van Londontól. Egész pontosan Dorsettől 11 mérföldnyire van. Olyan 200 km a távolság.
Pontosíthatnád a kérdésedet. Elmesélhetnéd, kb honnan indulnál. (NEm mindegy, hogy keleten laksz, vagy nyugaton, el tudsz menni Bécsig/Pozsonyig, vagy Kassa az ideális).
Nem mindegy, hajélanód vagy-e repülőre szállni, vagy csak a buszt tartod üdvözítőnek.
Nem mindegy, HOL VAN az az adott esemény. Nem mindegy, mikor. És hogy te kb mennyire vagy rugalams indulást, érkezést illetően.
Bovingtonban a Tank Museumról van szó. Szolnokról indulnék. Nem riaszt el a repülőn utazás, ha az olcsóbb akkor azzal mennék.
Június 28-29. az időpont. Bármikor tudok indulni, nyilván úgy, hogy olcsóbb legyen.
első vagyok.
Igen a Dorset, Bovingtoni tankmúzeumról beszéltem én is. Mi minden évben elmegyünk oda kirándulni.
De ez Londontól kicsivel több mint 200 km-re van. Vagy autó vagy busszal tudsz odamenni, de az több órás utat jelent. A távolsági busz ki sem visz téged Bovingtonba. Így ha nincs kocsi, akkor Londonból indulnod kell Dorsetba ami csak oda majdnem 3 órás út, és Dorsetből kell másik busszal menni Bovingtonba, ami szintén 1- másfél órás utat jelent.
A tankmúzeum eléggé kieső helyen van.
Nem lesz olcsó kirándulás..
Odafele kimennék a helyedben pénteken, Budapestről is, Pozsonból is vannak 11.000 Ft-os jegyek arra a napra a Ryanairnél.
Hazafele hétfőn van 9000 Ft-os jegy Londonból Pozsonyig (onnan busz Pestig).
De szerintem jobban járnál egy Bristoli végcéllal a londoni helyett, oda is megy a Ryanair, és olcsóbban, könnyebben jutnál le délnek.
Ezen a verzión még gondolkodnom kell picit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!