Kezdőoldal » Utazás » Európa » Aki járt már Lefkadán, mesélne...

Aki járt már Lefkadán, mesélne kicsit róla?

Figyelt kérdés
Júniusban utazunk 2 hétre, minden info érdekel. :)
2014. ápr. 10. 10:49
 1/6 anonim válasza:
2014. ápr. 20. 00:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Óóó igen. :) ...és megérkezett a kötelező troll. :) Ha hiszed, ha nem, már jártam ezeken az oldalakon. Sőt, most kapaszkodj meg, és próbálj talpon maradni: MÉG A FÓÓÓRUMOKON IS!! :-O Aztak... durva, mi?? Esküszöm, még én is meglepődök magamon! Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik a gép előtt ülve, elvonási tünetektől szenvedve alig várják, hogy jöjjön egy ehhez hasonló kérdés, és remegve-izzadva belinkelhessék a napi kötelező, kérdéshez kapcsolódó képeket, és wikipedia oldalt, hogy aztán megnyugodhassanak: -Igen.. ma is megcsináltam, király vagyok!

Úgyhogy ha a mai napra én szolgáltathattam az aktuális adagodat, én már elégedett leszek. :)

SZEMÉLYES tapasztalatok érdekelnének. :)

2014. ápr. 23. 16:12
 3/6 anonim válasza:

Lehet, hogy már nem aktuális, de azért leírom. :)

Mi idén nyáron voltunk, július vége fele.

De amit ott láttunk, az csodálatos! Gyönyörű, fehér árnyalatú hegyek, nem beszélve a hatalmas vendégszeretetről, kedvességről és a Lefkadán kapható gyrosokról..Én azt tudom mondani, hogy aki megengedheti magának, az mindenképpen látogasson el ide. Személy szerint Vasilikin jártam, a tengerpartja isteni, egyáltalán nem hideg!

De érdemes megnézni Egremni Beach ( 350 fokos lépcsősor vezet le a partra) és Porto Katsiki Beach-t. AZ utóbbi állítólag benne van a világ 10 legszebb tengerpartja között. Remélem, tudtam segíteni. :)

2015. szept. 5. 11:00
 4/6 anonim válasza:
Mi idén szeretnénk június elején és a kérdezőtől szeretném megtudni, h milyen volt? Jó volt a hőmérséklet? Időjárás végig jó volt? Melyik társasággal mentetek? Apartman? :)
2016. jan. 27. 22:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Szia. :)) Szerintem a másik kérdésnél is Neked válaszoltam, de azért kiegészítem azza, hogy autóval mentünk (hosszú, brutál fárasztó, de idén is úgy megyünk, mert hatalmas élmény még az autóút is). És előre foglaltuk az apartmant a booking.com-on (ahogy idén is. 😜)
2016. febr. 16. 20:57
 6/6 anonim válasza:
Megtaláltam a másik kérdésnél. :D Köszi
2016. febr. 19. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!