Aki járt már Lefkadán, mesélne kicsit róla?
Óóó igen. :) ...és megérkezett a kötelező troll. :) Ha hiszed, ha nem, már jártam ezeken az oldalakon. Sőt, most kapaszkodj meg, és próbálj talpon maradni: MÉG A FÓÓÓRUMOKON IS!! :-O Aztak... durva, mi?? Esküszöm, még én is meglepődök magamon! Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik a gép előtt ülve, elvonási tünetektől szenvedve alig várják, hogy jöjjön egy ehhez hasonló kérdés, és remegve-izzadva belinkelhessék a napi kötelező, kérdéshez kapcsolódó képeket, és wikipedia oldalt, hogy aztán megnyugodhassanak: -Igen.. ma is megcsináltam, király vagyok!
Úgyhogy ha a mai napra én szolgáltathattam az aktuális adagodat, én már elégedett leszek. :)
SZEMÉLYES tapasztalatok érdekelnének. :)
Lehet, hogy már nem aktuális, de azért leírom. :)
Mi idén nyáron voltunk, július vége fele.
De amit ott láttunk, az csodálatos! Gyönyörű, fehér árnyalatú hegyek, nem beszélve a hatalmas vendégszeretetről, kedvességről és a Lefkadán kapható gyrosokról..Én azt tudom mondani, hogy aki megengedheti magának, az mindenképpen látogasson el ide. Személy szerint Vasilikin jártam, a tengerpartja isteni, egyáltalán nem hideg!
De érdemes megnézni Egremni Beach ( 350 fokos lépcsősor vezet le a partra) és Porto Katsiki Beach-t. AZ utóbbi állítólag benne van a világ 10 legszebb tengerpartja között. Remélem, tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!