Valaki innen utazott már Tisza nemzetközi gyorsvonattal Moszkvába?
Szia!
Az út 37 óra. Ugyan azzal még nem utaztam, de utaztam már 27 órát Ukrán belföldi vonattal, itt a vonat kialakítása hasonló ahhoz, ami Budapestről-Moszkvába megy(mindkettő ex-szovjet kocsikkal közlekedik), és az út egyáltalán nem volt megterhelő, sőt nagyon kényelmesnek találtam. Ami kissé zavaró lehet, hogy a útlevél-ellenőrzések éjszaka vannak, de napközben kialhatod magad. Továbbá Csapon igazi élmény, amikor a forgóvázakat(kerekeket) cserélik, az egész kocsit felemelik, és ott himbálózik a levegőben. Erre az eltérő nyomtáv miatt van szükség. A jegy ár ha jól tudom, oda vissza olyan 30 ezer Forint körül van, de pontosan nem tudom, ezt szerintem jobb lenne megkérdezned a MÁV-nál.
Az út biztonságos, én az ukrán belföldi gyorsvonatokon sem tapasztaltam semmi problémát, pedig ott még 3 osztályú, ilyen egybenyitott hálókocsival is utaztam többször(itt van róla egy képem: [link] ), szóval ha ott nem volt baj, nem hinném, hogy saját fülkében gond lehetne. Egyébként Ukrajnában van vonatrendőrség, egy rendőrpáros van minden fontosabb vonaton, szóval a biztonság miatt nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!