Mivel töltenétek el 15 órát Dublinban, úgy hogy egy 20kgs utazót kell magad után vonszolni egész nap?
Ha beírod a keresőbe hogy Dublin airport, ott elég sok infót megtalálsz a reptérről. Pl azt is, hogy merre van csomagmegőrző.
Aztán írd be egy másik ablakba azt hogy Dublin. És kattints a képek parancsra. Nézegesd miket fotóztak le mások, ezekből mi tetszene neked.Amikor megvan, oda menj el.
Csomagmegőrzőt biztosan találsz reptéren, vasútállomáson vagy nagyobb buszpályaudvaron. Ott leadod a bőröndöt, és elmész várost nézni - nem baj, ha nem ismered a várost, valahogy juss be a központba és barangolj kicsit, én is így vágtam neki Berlinnek (10 órám volt rá) és azért sok érdekes dolgot láttam, sajnáltam volna, ha csak a reptéren gubbasztok helyette.
Ha várost nézni, sokat sétálni nem szeretnél, ülj be valahova kajálni, próbálj ki helyi specialitásokat, vagy keress egy szép parkot, nyugis helyet és olvasgass...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!