Kezdőoldal » Utazás » Európa » Európát és Ázsia egyes részeit...

Európát és Ázsia egyes részeit körbeutaznátok egy lakóbusszal? Nem lakókocsival, busszal? Link és egyebek lent.

Figyelt kérdés

A legfőbb probléma ezekkel a kolosszális méretük, tehát szerintem alig akad nekik hely a nagyvárosokban, vagy vidéken, gondolom külön buszparkoló kell nekik, ha meg akartok hosszabban nézni valamit (Forum Romanumot, a Herrenchiemsee kastélyt, a Festetics kastélyt, Chioggia belvárosát, a madridi palotát, a Pecherskaya Lavra-t és így tovább).

És ha a megtekintendő látnivalóktól csak nagyon távol (kilométerekre) van parkoló, akkor meg minek mentetek lakóbusszal, ha ott úgyis helyi tömegközlkedésre szálltok, vagy taxival furikáztok?

Ennyi erővel mehettetek volna repülővel is, és aztán az új helyen autóbérlés, vagy helyi közlekedés, este meg szálloda.

A 25-50 liter közötti fogyasztásól már nem is beszélve.

Ezek után a kérdésem továbbra is ugyanaz:

Ha lenne rá pénzetek, ti körbeutaznátok Európát és Ázsia egyes részeit lakóbusszal? Ha a válasz igen, mit kezdenétek a fenti parkolóproblémával és az irgalmatlan fogyasztással?

Vagy ha nem a válaszotok, akkor a fenti két szemponton kívül mi miatt még nem utaznátok ilyen mobilis otthonokkal?

2014. márc. 7. 09:05
 1/6 A kérdező kommentje:
2014. márc. 7. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. márc. 7. 16:20
 3/6 kolbászmester ***** válasza:
0%
tákoljá egyet öcsém
2014. márc. 10. 17:24
 4/6 anonim válasza:
Nekem tetszik. Fontolgatom, hogy lakas helyett ilyen buszt veszek majd.
2014. jún. 6. 21:30
 5/6 anonim válasza:
Én fogok egyet venni hogy eltudjam hagyni ezt az éhenkórász Magyarországot, itt az éhbéres munkahelyek a menők. szerintem tök jók a lakóbuszok bejárom vele a világot, a szállás mindig adott, és oda mész ahol pénzt lehet keresni... én gondolkozok hogy pár napelemet is szereltetek majd a tetejére..
2015. márc. 6. 16:07
 6/6 anonim ***** válasza:
99 es suzuki Swifttel is megtettem.....
2016. aug. 2. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!