Kirgizisztán, Türkmenisztán, tán Afganisztán, kisebb eséllyel Pakisztán? Ezek közül melyik biztonságos?
Figyelt kérdés
Nos már feltettem a kérdést Kazah,Tádzsik és Üzbegisztánról.A maradék Közép-ázsiai országból melyik a legjobb,legbiztonságosabb?Melyikhez legolcsóbb elutazni?2014. febr. 23. 10:39
2/13 anonim válasza:
de tényleg...nem unod még??? már számtaamnszor megválaszolták a kérdést, te tényleg fogyatékos vagy?
3/13 anonim válasza:
Ok, az előző kérdésnél már leírtam a választ, direkt azért, hogy ezt a kérdést már ne kelljen kiírnod, de úgy látszik tényleg kissé fogyi vagy. De tessék belinkelem, egyszerűen nem vagyok hajlandó leírni még egyszer : http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__azsia__5408127-tadzsik..
Amúgy ha ilyen értelmi képességekkel rendelkezel, akkor nem javaslom egyik közép-ázsiai ország meglátogatását sem.
4/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fogyatékos XD csak szeretek mindenről RENDESEN meggyőződni!!!
2014. febr. 23. 20:40
5/13 A kérdező kommentje:
Tehát az utolsó mindent eldöntő végső és legfontosabb kérdés(és mostmár tényleg):Kazahsztán,Üzbegisztán,Tádzsikisztán,Kirgizisztán,Türkmenisztán,Afganisztán és Pakisztán közül melyik a legolcsóbb??legbiztonságosabb??Legjobb??
2014. febr. 23. 20:45
6/13 A kérdező kommentje:
ÉS NEM VAGYOK FOGYATÉKOS!!!
2014. febr. 23. 20:46
7/13 anonim válasza:
Legbiztonságosabb: Türkmenisztán
Legjobb: Tádzsikisztán
Legolcsóbb: Pakisztán
Legegyszerűbb bejutni: Kirgizisztán
8/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem lehet komolyan venni, ha tényleg ki akarnál utazni közép-Ázsiába, akkor nem itt kérdezősködnél:).
9/13 A kérdező kommentje:
Oké köszi!
2014. febr. 25. 18:53
10/13 anonim válasza:
itt vagyok kirgizben.
mi a legjobb tadzsikban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!