Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bécs melyik részei a szépek,...

Bécs melyik részei a szépek, élhetők? Melyik nem az?

Figyelt kérdés
Mondták, hogy kerüljem a törökök és az afrikaiak által lakott helyeket. Ezek melyik kerületek? Mennyire lehet a Duna partján sétálni? Igaz, hogy nincsenek nyilvános mosdók? Milyen egy normál panzió? Mennyire lopnak?
2014. márc. 1. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:

10 ker a leginkabb torokok lakta, ez latszik is, eleg nagy pusztulat van.

Egyebkent Becs alapbol teljesen biztonsagos, szep es elheto hely.

A Duna partjan annyira lehet setalni mint barhol mashol, egy panzio meg olyan mint amilyen egy panzio szokott lenni. Van meg hulye kerdesed?

2014. márc. 2. 02:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Hacsak nem vagy kastélyrajongó, szerintem nem különösebben szép város.
2014. márc. 2. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
A belvarosa, duna-parti resze pestnek szerintem is szebb, de pest ilyen szempontbol egyebkent is kiemelkedik Europaban, talan meg Praga hasonloan szep. Becs sem ronda, de viszon sokkal elhetobb mint Bp.
2014. márc. 2. 14:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 3. 01:18
 5/5 anonim válasza:
XI. kerületben ( Simmering) jártam munkába , gyári negyed, de mégis élhető, tiszta és biztonságos. Éjszakákon állt kinn egy üzem parkolójában az autóm, egyetlen karc nem volt rajta..
2015. dec. 5. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!