Jártatok már Ukrajnában? Csak Kárpátalján vagy a többi részen is? Melyik a jobb? és Kárpátalja mennyire keleti, mennyiben más mint UKrajna más részei?
Ukrajnában miket érdemes nézni?ilyenekről tudok h Kárpátalja,Lvov,Kijev,Krím-félsziget.és Harkov jó?
am bocsi,tudom h elég sokat kérdezek.
A belsőbb részek jobb, mint Kárpátalja.....
Utcaképre ezerszer normálisabb...Én meg is voltam döbbenve, hogy jobb, mint Bulgária, de csak annak tűnik.-.mert a mentalitás nagyon szörnyű, a korrupció fogható a levegőben és a szegénység és a sok oligarcha is.
de turistaként sztem jó, csak a nyelvre kell vigyázni, mert a Kárpátokon túl senki nem beszél semmilyen idegen nyelven, csak oroszul és ha azt nem tudod, akkor félrerúgnak, mint a kutyasz*rt
Am ha tehetitek sokkal jobban jártok Oroszországgal, az egy sokkal normálisabb ország, mint Ukrajna--
Ukrán am a legalja, ha esetleg egyszer majd elmész Kazahsztánba, láthatod még az is ezerszer jobb, mint a mi szomszédunk..
tehát ha teheted inkább orosz, kazah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!