Londonba megyünk 5 napra, mit kellene mindenképpen megnéznünk, és mi az, amit annyira nem érdemes?
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 21:25
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információkat!
Oyster kártyát már kaptunk egy ismerőstől, csak fel kell töltenünk.
A festészetet szeretem, tudom, hogy lesz „egy-két” különleges darab. :)
Valami miatt nagyon tetszenek a viaszfigurák, a Madame Tussaud biztos benne lesz… meg persze a főbb látnivalók, ez oké, de pont a rengeteg elrejtett vagy kevésbé népszerű drágakőre lennék kíváncsi! :)
2014. febr. 24. 22:24
12/15 anonim válasza:
Szia! Én Londonban élek. A London Eye tényleg nem nagy szám, de szerintem egyszer érdemes felülni ha már itt vagy és képeket csinálni fentről. Előtte van egy 3D-s vetítés is. Camden Townt ki ne hagyd és az ottani piacot! Ajándékot haza az Emporiumban vegyél a Baker street metrònál. A viaszfigurákhoz úgyis ott kell leszállni. Menj el a Picadilly Circushoz is és az Oxford streetre :) ami kihagyhatò az az állatkert . A budapesti ezerszer jobb.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. márc. 17. 22:25
14/15 anonim válasza:
Na s milyen volt? en most fogok menni junius elejen:D
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remek volt! :) Júniusban vissza is megyek. :)
Te is érezd jól magad! :)
2014. máj. 26. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!