Kezdőoldal » Utazás » Európa » Csak méregdrágán lehet eljutni...

Csak méregdrágán lehet eljutni Írországba?

Figyelt kérdés
Ismertek esetleg olyan társaságot, ahol nem 40-50-60 ezrekbe kerül nyárra egy jegy? Aerlingus-t, Ryanair-t ismerem, döbbenetesek.:S Vagy reménykedjek, hátha lesz valami akciójuk?
2009. dec. 10. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Én most kapásból kaptam 30Ezerért jegyet 2 felnőtt részére Dublinba. 2010. júl. 10.-ei indulással :D

Am minél előbb megveszed annál olcsóbb. Gondolom ezt te is tod. Júl 12.-én még olcsóbb az indulás.

[link]

2009. dec. 10. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:

hmmm valami nem kerek, mert most több mint 50Ezerre jött ki. Szintén 2 személyre

[link]

2009. dec. 10. 11:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Persze, tudom. Ezért is pislogok csak, hogy nyárra milyen árakat találok. És ebben a 30-ban benne vannak a csomagok, illetékek is?

Megnézem majd a honlapot, de valamiért olyan tetű a netem, hogy fél óra lesz, mire behozza, én meg most vérszemet kaptam az alacsony ártól.:)

2009. dec. 10. 11:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Hú, de gyorsan drágul.:)

Még az 50 se lenne olyan nagyon vészes két emberre, de majd megkukkolom én is.

2009. dec. 10. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lett drágább. Én voltam a láma, mert csak a Dublin-Budapest utat számoltam. Bud-Dub és Dub-Bud az 56Ezer. Viszont igen ebbe minden benne van ez a cakkumpakk. De majd nézegesd te is, mert lehet h elnéztem vmit.
2009. dec. 10. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!