Milyen hely Görögország Paralia? Szép a tengerpartja? Van pálmafa?
Figyelt kérdés
Egy hétre megyünk nyaralni és érdekelne hogy szép hosszú a tengerpartja?homokos?Van pálmafa?Nézegettem képeket róla és ott láttam hogy pár ilyen sziklás hullámtörő van a tengarpartól be a vizbe jó pár méteren.van olyan szakasz is ami nem ilyen hogy ezek nincsenek bent? Érdekelne mindenki véleménye aki volt ott nyaralni.Köszönöm!!!!2014. febr. 12. 13:03
11/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Semmi köze görögországhoz?! Húú de kemény vagy. Akkor ha te voltál ott,gondolom te sem a tudományos akadémián dolgozol? :) Nekem csak diplomám van akkor én már ne is menjek oda? Hova kéne mennem a Maldív szigetekre? Az nem lehetséges hogy csak oda van az embernek 2 gyerek mellett pénze?Szépen is meg lehet írni ha neked nem tetszik nem kell azért ócsárolni a helyet,főleg nem az embereket!!!!!!!!!
2014. ápr. 20. 15:37
12/14 anonim válasza:
Egyetértek a válaszoddal !!!!!!!
13/14 anonim válasza:
Gyönyörű.
Tengerpartja jó,bár van jobb.De egyébként nagyon jó ott lenni egy élmény egész életre az biztos.vissza mennék szívesen
14/14 A kérdező kommentje:
Voltam..háát nem egy nagy durranás!A központnál a strand dugig van,sok szemét a homokba a vízbe sok hínár..a part túl keskeny.DE ha kintebb megyünk ott vannak gyönyörű helyek.Pl a cocus disconál jó széles a part,gyönyörű a homok,de hínár vagy mi az a zöld 'vizinövény' sok van.Ez tényleg csak apartmanokkal van tele,csak azt látsz.Nagyon sokan vannak.A főtéren a templon nagyon szép.Skiathoson is voltunk hát nekem nem tetszett annyira..eljutni egy hétre paraliára nem volt drága ennyi pénzt megért de aki tényleg szebb helyre vágyik az nyúljon jobban a zsebébe!Ja és egy kellemes csalódás:mindenki aranyos kedves,túristákba sem voltak bunkók meg nem kötekedett senki stb.. Mi legalább is nem találkoztunk bunkókkal.Amúgy az Omilos disconál jobb a Cocus,ott van magyar zene is.
2014. szept. 6. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!