Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tolo vs. Zakynthos, ki volt...

Kpreti kérdése:

Tolo vs. Zakynthos, ki volt mind a két helyen? Melyik tetszett jobban? Miért? Mi nem tetszett?

Figyelt kérdés
Köszi

2014. jan. 20. 20:04
 1/3 yakumo18 ***** válasza:

Mi idén Tolo-ra megyünk. Gyönyörű hely!!

De ha választanom kéne, akkor inkább Zakynthosra mennék !

Az még szebb.

De egyébként rengeteg infót megtudhatsz erről az oldalról : hellesz.hu

2014. jan. 28. 01:41
 2/3 anonim válasza:

Mindkét helyen voltam. Zakynthos nekem borzasztó piszkosnak tűnt. Kuka alig van, szemét annál több. Itt viszont melegebb volt a tenger. Igen kényes vagyok a hideg vízre, de meglepően jó volt. Összességében Tolo jobban tetszett, lehet azért is, mert a szállás pont a tengerparton volt, és tisztábbak voltak az utcák is. Persze a fakultatív programok is részben mások, Zakynthosról tuti nem mennek pl Athénba.

A lényeg, sok pénzt kell vinni, magasabbak az árak mint itt.

2014. márc. 3. 13:02
 3/3 Nagy Anna Julianna válasza:
Én inkább Zakynthosra szavazok. Az árak ott magasabba, mint Toloban. Viszont kárpótol a tenger és a nagy teknősök. Zakynthoson sem minden hely koszos ám. Argassi tiszta és kedves hely, Agios Sostis csendes, aranyos kis falucska. Laganas hangos és koszos. Kalamaki úgy szintén csendes hely. Mi évek óta Zakynthost válasszuk nem lehet megunni.
2014. márc. 16. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!